Wow ez tényleg hasznos akkor, majd ezt fogom alkalmazni mind a 350+ résznél
Köszönöm szépen a segítséget!
Kérdések az oldallal és fórummal kapcsolatban
Érdeklődnék, hogy miért nem a témájában tetted fel a kérdést, amit már többen feltettek, és többször meg is lett válaszolva?
Sziasztok!
Azt kérdezném hogy lehet ajánlani új animéket forditásra?
Mert sajnos vannak animék amiket félbehagytak és pedig már van azóta rész vagy több évad is fent csak nincs hozzá magyar felirat.
PL.:Kingdom, doupo cangqiong más néven Battle Through the Heavens.
Ez a kettő lenne nem tudom jó helyre irtam vagy nem csak kiváncsi vagyok hogy valaki eltudná vállalni esetleg?
Köszönöm.
Sziasztok!
Először is elnézést kérek, ha rossz helyre írom le a gondolatomat. De nem tudtam eldönteni hova írjak a forumban. Nem találtam olyat ahova ez szerintem beillene.
De akkor gondolatomat leírnám '(Tapion-sama) gondolatait' - Születésnapi szép üzenete alapján:
Először is itt is leírnám, hogy Boldog Születésnapot kívánok. Köszönöm a munkátokat és kitartásotokat.
Megjegyezném nagyon helytálló, amit írt Tapio-sama. Itt csak most egy részéhez tennék egy gondolatot:
Leírta, hogy sajnos kevés visszajelzést kap az oldal, vagy csak kevesen aktívak a fórumban (Itt gondolok, hogy nem beszélik ki az itt folyó animék vagy egyéb dolgokat. És ahogy jó látja új világ új trendek az animézők másol beszélik ki ezeket a dolgokat. Facebook vagy ahogy én is inkább Discordon. Ezt teljesen jól látja. Ennek oka főleg magamból kiindulva írnám (De többiekre is igaz lehet), hogy az tény megköszöni a fórumban nem tart sokáig. Erre majd én is jobban odafigyelek. De viszont a fórum sajna kibeszélésre/kivesézésre lassú számomra. Ennek oka hogy mondjuk Discordon élőben/hamar mehet az beszélgetés, viszont a fórumokon talán írnak rá választ talán nem és sok idő is eltelhet két üzenet között. Ezért is csatlakozom én is inkább a Discord szobákhoz és ott kibeszélek egy-egy részt vagy hasonló ami animével foglalkozik. Mivel pörgösebb és gyorsabban jön a válaszok és élvezetes is ott kibeszélni az adott témát. Ezért lehet hogy fórum ilyen tekintetben kihalt lett.
Bevallom ez az új trend és jobb is mint egy fórum ilyen tekintetben. De így lehet a Facebook is, amit talán mások használnak jobban.
Ezzel nem rosszat akarok senkinek se. Se több munkát az eddiginél is nyakatokba rakni. De lehet érdemes lenne nektek is egy Discordot nyitnotok ahogy egyre több csapat teszi, hisz sokan ott beszélik ki magukat vagy akár kérdeznek is inkább. Lehetséges, hogy több visszajelzést is kapnátok ott, ami több erőt adna hogy folytassátok a szép dolgaitokat.
Megjegyzem nem kell csili-vili discordnak lennie hogy jó legyen. Hisz tudom ott is bele lehet merülni a dolgokba amik szépek és jók is nem tagadom. De nem mindig szükségesek egy jó szobához. Például: Nekem is van két szobám csinálva egyik egy anime feliratozó szoba ahova gyűjtőm csapatok elérhetőségeit például. A másik meg egy magán. De jó dolog hogy van a discord. (Facebookot annyira nem követem, csak üzenetküldésre használom).
De ahogy mondtam nem rosszként írtam le gondolatomat. De talán átgondoljátok és tesztek egy próbát a fórum helyet, hogy az emberek jobban megoszthassák a gondolataikat a ti oldalatokkal kapcsolatban. A fórum meg megmaradna az alapvető dolgoknak. Például: Köszönöm vagy gondok, bajok stb.vel kapcsolatban.
Elnézést kérek, ha kicsit hosszura sikerült vagy lehet ismételtem magam, de gyorsan akartam megosztani gondolatomat. Remélem így is érthető mire gondolhattam.
Mégegyszer hálás vagyok nektek és köszönöm a sok animét amit tőletek nézhettem és remélem sokáig tudjátok csinálni. Bárcsak egyszer tudnák segíteni benne, de ez talán a jövő zenéje.
Üdvözlettel egy hálás rajongótok.
(Utó irat: Remélem gondolatom miatt nem lesz haragudás rám és nem töröltök ki innen)
A legnagyobb animés külföldi torrent oldalon, a nyaa-n. Minden egyes nem égetett feliratos videónk onnan származik, a híreinkben is azt linkeljük immár sok-sok éve ^^
Huni-Kun írta:
Lehet, hogy kicsit hülye kérdés, de megmondaná valaki, hogy hol találom a (nem tudom jobban kifejezni) tiszta, égetett felirat nélküli részeket?
Hány helyre tervezed még leírni? ^^
Ha jól sejtem a címből, ez kínai animációs sorozat. Ebben Ayagii kollégánk az illetékes, más nem valószínű, hogy érdeklődik iránta közülünk
DRAGON86 írta:
Hu erre gyorsan jött egy reakció, na ezt mondtam forum lassú. Enyémre nem is jött se jó se rossz reakció mióta felraktam
Pedig azóta minden nap felnéztem hátha kapok hideget meleget rá
DRAGON86 írta:
Hu erre gyorsan jött egy reakció, na ezt mondtam forum lassú. Enyémre nem is jött se jó se rossz reakció mióta felraktam
Pedig azóta minden nap felnéztem hátha kapok hideget meleget rá
Igen, a fórum lassú. De a fórum nyomonkövethető. Ha feljebb tekerek egy picit, látom, hogy hosszút írt valaki, és akkor elolvasom. Ha nem ma, akkor holnap. Vagy holnapután. Vagy egy hét múlva.
De.
A discordot nem használom, de már találkoztam vele. Gyakorlatilag - meglátásom szerint - egy önállósult chatszoba alkalmazás. Egy chatszobában rendet tartani (értsd: moderálni, reklámokat eltüntetni stb.) nemhogy embertpróbáló feladat, de nagyjából egy moderátor és egy projektekről nyilatkozásra képes admin hadsereg 0-24 órás jelenlétét követelné meg. A fórumon minden ott van, minden visszakereshető, míg egy chat élő. Ha belinkelek valamit, pl. hogy mostantól itt vannak fent a Teletubbies új mangafejezetei, akkor az 3-4 hónap múlva is ott lesz. Míg a chaten a folyamatos pörgés miatt az információ elvész. A fórumon lehetőséged van kisregényt írni, azonban a chaten félmondatonként fogja elküldeni a legtöbb felhasználó a mondanivalóját, így átláthatatlan és követhetetlen lesz, illetve élő mivoltából fakadóan nem az érvelések, teóriák, gondolatmenetek, hanem inkább az összeveszések és egymás szapulásának melegágya lesz. Jelenleg nincs (és nagy valószínűséggel nem is lesz) apparátusunk lefedni és lekezelni egy ilyen megoldást, hiszen a kutya se fog moderátornak jelentkezni, ráadásul közösségbomlasztó hatása lehet egy nem megfelelő ítélőképességgel rendelkező moderátor alkalmazásának.
Nyilván el fogunk játszani a gondolattal, és talán még egy tesztüzemet is csinálunk, de én egyelőre nem látom életképes megoldásnak. Sokkal inkább látok benne kockázatot, mintsem közösségépítő lehetőséget.
Tudtommal nem sértettél szabályt, miért dobnánk ki?
Az a baj, hogy más egyéni felhasználóként gondolkodni e témában, mint effektíve üzemeltetőként. A felhasználó a kényelmet keresi, míg az üzemeltető próbálja minél kisebb erő- és energiabefektetéssel megoldani a dolgokat, hiszen sajnos nincs időnk 0-24 órában moderálni meg figyelni, nem szabálytalankodik-e valaki a nagy chaten, miközben fordítanunk, lektorálnunk, szerkesztenünk és formáznunk kellene ^^
De mondom, meglátjuk, mit hoz még a jövő. Majd kiderül ^^
Ugrás a fórumra: |