Ezzel kapcsolatban csak annyit mondanék kérdeznék hogy ki nézi a Miraculous sorozatot!? Annak az animálása is érdekesen van megoldva valamikor. Ráadásul abból egy év alatt 26 részt is nehezen csinálnak meg. Pedig ott nem csak japápán hanem más stúdiók is résztvevők. Most meg pl a vírus miatt a következő évad is csak jövőre jelenik meg (egyelőre úgy néz ki) szóval annak meg simán kimarad egy év most.
Kicsit se örülök, amit lejjebb írtál Bastian . Az ilyen hírek miatt félek, hogy sokan átfognak állni az olcsó 3-d munkára .
Tavaly az egyik animációs csapat nagyon megszívta, amihez kitudja mennyi év kellene a talpra álláshoz .
Remélem jól vannak.
Aki nem operált komoly CGI használattal, az ezt követően sem fog. Az sokkal problémásabb lehet, hogy kínaiak csábítják a japán animátorokat át magukhoz normális fizetésekkel. Viszont sokan ezt pozitívumnak tekintik, mert így legalább felébrednek a stúdiók, és észbe kapnak, hogy változtatni kell a helyzeten. Most lesz rá bőven idejük.
Kína már túl van a járvány tetőpontján. Szigorú intézkedések kellettek ehhez, és így is több, mint 3 hónapba telt. Újfent mondom, hogy senkit ne lepjen meg, ha rengeteg minden halasztva lesz.
- Ami tavaszi szezonos, de nem készült el a tavaszi szezon előtt teljesen, az jó eséllyel legelőbb ősszel kerülhet adásba, ha a komoly intézkedések csak most jönnek, és meg lesz kötve az emberek mozgástere.
- Ami nyári szezonos, de nem készült el tavaszi szezon előtt, az jó eséllyel inkább jövőre fog adásba kerülni, mintsem ősszel, kivéve ha a munka oroszlánrészével már készen vannak.
- Ami őszi szezonos, de nem készült el a tavaszi szezon előtt, az jó eséllyel jövőre fog adásba kerülni, ha a korlátozások miatt az alapozó, majd azt követő komoly munkálatoknak sem tudnak nekiállni a tavaszi és a nyári szezon alatt.
----------
Életét vesztette Fujiwara Keiji, ikonikus és közkedvelt seiyuu. 55 évet élt, sajnos, nem birkózott meg a rákkal. https://www.anime...er/.158649
Többek között az alábbi karaktereket szólaltatta meg:
- Maes Hughes (Fullmetal Alchemist)
- Ladd Russo (Baccano!)
- Leorio (2011-es Hunter x Hunter)
- Esidisi (JoJo)
- Az igazgató (Prison School)
- Kokonotsu apja (Dagashi Kashi)
- Byakuya, Senkuu apja (Dr. Stone)
- KIIIHARA-KUN! (Index)
És még sokan mások: https://myanimeli...people/63/
Továbbá ő volt Robert Downey Jr. Vasembere a japán szinkronban, és a One Piece-ben is megszólalt, mint Ryokugyu. Nagyon szerettem a hangját, nyugodjék békében!
----------
Élőszereplős One-Punch Man film van készülőben a Sony-tól. https://www.anime...lm/.158820
Szórakoztató időszaknak nézünk elébe...
Szerkesztette: Bastian - 2020.04.21. 20:41
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
A Shueisha-tól kellett megkapniuk az engedélyt. Ők hisznek benne. Nyilván én is bizakodó lennék a Dragon Ball Evolúció óriási sikere után.
Saitama szerepében The Rock/Vin Diesel/Jason Statham.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Én mondjuk szívesen megnézném a filmet, bár a technikai megoldásokra és magára a történetre is kíváncsi lennék mit és hogy valósítják meg.
De ilyen szereposztással nem lenne rossz.
YonkouProductions megszellőztetett néhány animés bejelentést a közeli vagy távoli jövőből:
- 3-gatsu no Lion 3. évad.
- Act-Age.
- Chainsaw Man.
- Edens Zero.
- Spy x Family.
- Tokyo Revengers.
Yonkou kiszivárogtatott minden lehetséges jelöltet a többi leaker előtt. :'D
Kiegészíteném a listát még a Fire Punch animével, a Chainsaw Man mangakájának, Fujimoto-senseinek az előző munkájával.
Act-Age elméletileg a Production I.G. alatt fog futni, az AoT utolsó évada meg "új" stúdiót kap de a Wit is befog segíteni.
Hivatalos bejelentés az Edens Zero adaptációról feltételezhetően a 100. fejezetben fog történni, 2021-re saccolják, bár ez a jelenlegi helyzet miatt még változhat.
Netalántán még egy Blue Lock anime bejelentés is szóba jöhet még idén.
Az Act-Age a Prodution I.G. alatt? Nice.
Ha nem történt volna a Kyoto Animation-nel tragédia, akkor tökéletes jelöltek lettek volna, de az I.G. baromira stabil, örülnék nekik.
A Fire Punch... Fú... Elég nagy érzelmi hullámvasút. "Nani the fuck?!" kategória. Csak ne CGI legyen a Chainsaw Man-nel egyetemben...
A 3-gatsu-nak egyébként külön örülök. :3
A Spy x Family sem volt kérdés.
Ah, 3-gatsu... Annak az animének a nézése olyan édes-ragacsos melegséggel tölt el, mint hogyha a Kawamoto család által készített süteményeket enném. *-* Remélem a következő évad is ugyanolyan lelket simogatóan jó lesz. ^^
A 2020-as, féléves mangakötet eladások becsült példányszáma a Top 5 mangaszériára lebontva:
#01 --- Kimetsu no Yaiba --- 45,297,633.
#02 --- One Piece --- 4,885,538.
#03 --- 5toubun no Hanayome --- 4,240,192.
#04 --- Kingdom --- 3,512,571.
#05 --- Boku no Hero Academia --- 3,339,656.
A Kimetsu meg a többiek. Tanjirou szerepében Sinkovits Imre.
Érdekességként készítettem egy Top 30-as listát is, 2008-ig visszamenőleg:
Ha ehhez hozzáadod a tavalyi számokat, akkor a 19. és a 20. kötet kivételével már az összes eddig megjelent kötet átlépte a 3 millió eladott példányt. Ez pedig 9-10 évvel ezelőtti One Piece-i magasság/Marineford növekedés (Ahogy az a 2010-es és 2011-es statisztikán látszik is), és hol van még az év vége...
https://twitter.c...8610800640
Murata Yusuke, a One-Punch Man illusztrátora is gratulált a sikertörténethez, mert ez a mangaiparra is jelentősen fel fogja hívni a figyelmet. :]
Lehet hogy ez jót is fog tenni a one piece nek, kicsit helyre rázza a szerkesztök fejét hogy nem a jó irányba terelik a mangát és hogy az olvasók sem teljesen hülyék. tudják ök hogy mi a jó és ha ennek nem felenek meg akkor csökkennek az eladások, hiába játszanak biztonsági játékot.