@dungeonlord A No Guns Life 1. évada nem volt rossz, egyszer simán meglehet nézni, ha régebbi címhez hasonlítanám, akkor olyan, mint a Battle Angel Alita.
Szezonos animék/mangák
Köszi.
Az Idei nyári szezon jó animék lesznek:
Ott van Fire Force 2,My Teen Romantic Comedy: SNAFU 3,No Guns Life(?),Re:Zero -Starting Life in Another World- 2(legenda),Rent-A-Girlfriend,Sword Art Online: Alicization - War of Underworld 2 +2 anime, amit szem elött tartok.
Lesz mit nézni ^^ Aot is hamarosan indul ^^
A KanoKari egy foshalmaz.
Anno 4 fejezetet olvastam el belőle, de az hagyján, hogy a "sztori"-nak nevezhető bagolyköpet nem győzött meg, a főszereplő nagyon hamar kiakasztotta az ingerküszöbömet. Szánalmas alak minden téren. De az egyértelmű főhősnő sem jobb. Nem érdekel, hogy miért teszi, akkor is szexmentes prostitúciót végez. És mivel irritáló alkotás, prostiként fogok hivatkozni a hasonló lányokra benne.
Sejtettem, hogy ezzel kezdesz, de őszintén megértem, de a főszereplő már nem olyan idióta ,mint az első fejezetnél.
EZ a sorozat tipikus a türelem típusban tartozik, ha nem tudsz várni, ahogy lassan, és érdekesen fejlődik a főszereplő, akkor jobb ha feladod, de ha van türelmed, akkor a végénél megkapod azt, amit vártál .
2 nagyi nagy ász a sorozatban,
Veszett fejsze nyele ez a manga, dungeon.
Mangadex-en 6.79/10 az értékelése, ott ahová a fordítóik ténylegesen feltöltik a fejezeteket. A Kaguya példának okáért 9.19/10, és a sok atrocitás ellenére a 5toubun is 8.33/10. A KanoKari-t afféle mazochizmus miatt olvassák az emberek, szenvedni akarnak a sok borzalomtól, amit a szerző ír, majd utána harmóniában szétfikázni levezetésként. Ez is egy fétis.
De jól kezeli , szóval okkal is írtam türelem szót.
Engem nem izgat, hogy mennyi a pontszáma, mert ahogy mondtam, ez a manga türelem kategóriában sorolható.
Jól összefoglalja szüzesség problémáit, és idiótaságait ,de ha eljön valaki, aki képes megváltoztatni, hogy ne legyél gyökér, akkor megtudsz változni, hogy értelmes ember legyen .
A manga 100+ fölött van, ezért érdemes belekezdeni, mert nem lesz olyan fájdalmas, aki hónap vagy később hetente olvasgatja.
Ahogy mondtam Kaguyanál, jobban szeretem a részletesebb mangákat, ha azt jól kezelik, és szerencse sok érdekes karaktere van a főszereplő mellett.
Stein GAte is ebben a kategóriában tartozik, mert baromi gyengén startolt, de mivel kitartottam melette, ezért a végeredmény mindenért kárpótolt.
Ha netán nem jönne össze a topic, akkor folytatom egyedül.1 próbát simán megér .
Tizenéves korban még működhet a "türelem/később kezd beindulni" érvelés, de azt követően már nem igazán. Ameddig eljut valaki arra a képzeletbeli pontra, ahol állítólag minden móka és kacagás lesz, addig lekaparja ezerszer az arcát az út során. Ha már most mindenki gyűlöli a főszereplőt és a művet, nem fogod tudni meggyőzni őket, hogy várjanak, 50-100-150 fejezet után már nem lesz ennyire idegesítő, és a mű is javul. Miért ne válasszanak inkább valami mást, ahol a jelen tetszik nekik, és nem az esetleges elfogadható jövő? Egy szerzőnek az elején kell bevonzani a közönséget, és ha ez nem sikerül, akkor bizony többé, mint kevésbé a szerzővel és művével van a baj, mintsem az olvasókkal és a türelmükkel.
Ez elvileg egy friss panel a mangából. Egy értelmes ember nem mond ilyet.
20+ is működik, és a manga inkább a 18+korosztályt célozza meg .
Itt remekül összefoglalja a manga , és a főszereplő lényegét.
Az idézet lényege, hogy a fickó még szép, hogy illik a csajhoz, ha egyszer akkora marha, hogy hajlandó fizetni neki azt követően is, hogy nem veszi többé igénybe a szexmentes prostiszolgáltatásait. Nagyon bölcsen, a nagyi általánosítást használ, hogy csakúgy, mint BÁRMELY egyetemistának, a fickónak vannak gyengeségei, el van kényeztetve. De biztatja a csajt, hogy így is adja be a derekát, legyen nyitott a kompromisszumokra, mert megtalálta az egész életére szóló aranybányáját. Milyen romantikus. :"(
[img]http://kepkezelo.com/images/26y1h7wqhf79ta8ys7vg.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
4fejezettel még érhető lenne, de azóta elég sok minden derült ki, és sokkal bonyolultam, mint az itt tudatlansággal elpoénkodott .
Ha nem futó manga alatt, akkor a manga vége után kezdj bele ismét . Ha van kedved, és időd .
Mivel a mangát nem követed, ezért feleslegesnek érzem kibeszélését. Annyit elárulok, hogy az 5ikernél sokkal jobb ,még akkor is ,ha sokaknak nem tetszik a főszereplő.
A francokat jobb. A 5toubun-t az emelte ki, hogy történetszálak voltak, amik közelebb vittek a megoldáshoz, nem a szokványos formulát követte, hogy fogta az egyik lányt és a heti fejezet róla és a főszereplőről szólt, majd megismételte mással ugyanezt. Az már nem az én hibám, hogy egy frankó felépítést rombolt le a szerző, és a legkevésbé kielégítőbb és ésszel megmagyarázható megoldás mellett döntött. Kár érte, pedig simán a "romcom Szent Grál" lehetett volna belőle.
A KanoKari-ban még ez sincs. Van egy egyértelmű párosítás, ami meg fog valósulni ezer év leforgása alatt. De mivel senki nem lenne rá így kíváncsi, pláne nem ilyen "sztori"-val, feleslegesen be vannak hozva "rivális"-ok. Az egyiknek még spin-offja is van, ahogy látom, ergo nem fog nyerni. Arra azért jók, hogy oldalakat pazaroljanak és kiderüljön, hogy a főszereplő lépten-nyomon őket is levarrná, álmodozik róluk, nyáladzik rájuk, hiába szerelmes a főprostiba papíron. De gondolom ez is totál valósághű ábrázolásmódja egy egyetemista szerelmének. Ne hidd azt, hogy nem fogtam fel az idézetet. 1. Senki nem tökéletes 2. Ha megtalálod a "másik feledet", ő segíthet jobb emberré válni. Semmi eget rengető újdonság nincs ezekben a kijelentésekben. A probléma az, hogy a főszereplő nem lett jobb ember. Ha az lenne, akkor már rég a sarkára állt volna, és nem fizetne egy ilyen szolgáltatásért a csajnak. Méltósága az nincs, de tételezzük fel, hogy a maradék méltóságával befejezi ezt a szánalmas kapcsolatot. Még mindig mondhatná azt, hogy az igazi pasijaként szeretné támogatni jóban és rosszban, de még ez sem történik. Annyira szerelmes ebbe a prostiba, annyit jelent neki ez a prosti, hogy még azt követően is pénzelné, ha a kamu kapcsolatuk véget érne. Ez pedig szánalmas, nem lehet kimagyarázni.
Akkor arra válaszolj nekem, hogy honnan tudod?
Egyszer az van, hogy a te szavaiddal élve "No speak english", most meg tudod, hogy miről szól a manga, amit kizártnak tartom, hogy fordítsanak? Vagy van magyar fordítás hozzá, ezért kened-vágod, hogy miről szól? Én vettem a fáradságot, hogy megnézzem, hogy javult-e a manga megítélése a hozzászólásod után, de nem javult, vagyis szükségtelen saját kézből megtapasztalnom. Ha reddit-en, ahol méltatlanul piedesztálra emelnek majdnem mindent, darabokra szedik fejezetenként, akkor semmi dolgom sincsen. Ennél jobb mangák is rossznak számítanak nálam. Nem akarok agyi aneurizmától szenvedni.
Éppen nem én vagyok itt a moderátor de nem fölösleges itt ez a vita kicsit kezd nagyon elmenni a témától. Igaz nem nagyon olvastam végig csak bele bele.
Próbáljátok egymást fölöslegesen győzködni.
Nézem ezt a jó kis Peter Grill to Kenja no Jikan animét és jó! Bár én maradnék a mangájánál az jobb. Valahogy nem tetszik a főhős ábrázolása. A mangájában jobb. Ki hogy vélekedik róla?
Amúgy szerintem a szezon nem folytatásos művek közül a The Misfit of Demon King Academy a legjobb!
Témánál vagyunk, goku, nem kell besegítened a moderálásba. Az egyik, aktuális szezonos anime forrásáról beszélünk. Senki sincs visszatartva attól, hogy másról beszéljen, ahogyan te is bedobtál valami mást.
Ugrás a fórumra: |