Aztaaa Gratu ^^
Néha én is szoktam aramozni, de sajnos elég bénán (sosem küld az Astartes légi támogatást...)
Taníts mester
- Malus Darkblade
Ott voltam, mikor Hórusz megölte a császárt.
League of Legends(PC)
Aztaaa Gratu ^^
Néha én is szoktam aramozni, de sajnos elég bénán (sosem küld az Astartes légi támogatást...)
Taníts mester
Ez van akkor, ha rossz oldalt szolgálsz, és rossz Istent... De, kisebb eloban, amikor szórakozni megyünk, nos ott a match making minket se kímél. Sebaj, a következő Season változásai segíteni fognak nekem is, hisz pár általam játszott kedvencet is erősítenek.
Kha'zix, a lila tücsköm, második szerelmem, szemem fénye.
Az erősített Kha'zix videót láttam én is. Elég jónak tűnik, kíváncsi vagyok milyen lesz...
ÉS hh ő a szemed fénye?
Ha minden így marad khaval mi lesz az evo sorrend? A q annyira már nem tűnik létfontosságúnak, mint korábban, ellenben az ulti elég szép, az e az ugye mindenképp köll, a w meg szintén nem tűnik túl nagy cuccnak.
Én nem ritkán láttam olyat, hogy ennek ellenére is Q - W - R sorrend megvan neki (PBE ugye). Én még eldöntöm. Imádom a DMG-t, úgyhogy majd kiforr nálam, hogy hogyan fog kelleni és lesz a leghasznosabb.
SKT nyert amúgy. Micsoda meglepetés... ( ) de a kurva anyjukat, hogy az utsó meccsre Ashet vittek. Jhin skint akarok szemetek!
"ÉS hh ő a szemed fénye?"
Sok szép pillanatom volt vele anno, de Jhin az első. : ((
Nem feltétlenül a legjobb meccsek voltak tőlük ez tény. Meg 10-15k Gold előnnyel is 50+ percig húzták, TF-eket elbaszva... hát no comment. A harmadiknál inkább lefeküdtem.
Az összefoglalókat néztem meg igazából. A vége szerintem egész élvezetes volt, mármint az utolsó meccs. Faker semmit nem mondott angolul amit sajnáltam, jó lett volna valami megint. Viszont tényleg megtörhetne már Korea uralma. Értem én, hogy top csapat, meg szemfolyásig játszanak, de ez akkor is abszurd picit, hogy ennyire nem lehet őket megfogni. Mondjuk tény, hogy NA-t szétveri Faker az ottani accjával, EUW-t is megjárta már, talán rúnák nélkül Challenger is volt egyszer, szóval minden kitellik a csávótól.
Én melóztam szombat meg vasárnap is reggeltől estig szóval első meccs végén bealudtam. Nem kezdődött rosszul de én már a pickeknél rosszul voltam. Szerintem kikúrt unalmas volt hogy folyton ugyanazokat a champeket pickelik.
Engem dia5-ként bannoltak mert képtelen voltam már elviselni a sok boostedet. Nagyon elohell volt az a divízió és full ap rammus jungletől a tf supportig minden trollpickkel minden második meccsen találkoztam, a 4v5 meccsekről nem is beszélve. Ezután a fő duo társamtól kaptam egy gold1-es accot, ez kb 2 hete volt és a betegségemnek köszönhetően itthonlétem alatt plat1-re felhúztam. Szezonzárásig meg lesz a dia és jövő szezonba be akarok tryhardolni egy master tiert hátha összejön.
Én is beleszerettem Jhinbe, elég fun vele játszani. Két buildet szoktam építeni, egyik a full armor pen (youmumu, duskblade, lord dominik a core), ez az ultira másik pedig a basic attackra épít (infinity kezdés majd full crit) ami late gamebe jól tud jönni mivel minden lövésnél nagy movement speed boostot kapsz az iszonyat damaged mellett.
Én is dia alján vagyok éppen. Amúgy borzalmas ez az elo halál komolyan. Egész karrierem alatt nem basztak még fel annyiszor mint itt. Yasuo support volt ma velem xd Értitek, azt még nyertünk xdd
Mentem egy AP-s MF supportot. xD S plus
Itt is van 1 Balance Kata videó:https://www.youtu...e=youtu.be
Megmondtam 5CP Keiter Gratula Riot.Csak így tovább .Ma Talon videó érkezik xD
Jó napom van.Jó fejezet a One piecenál egy jó hír egy jó balace rework xD.
Ugrás a fórumra: |