Rotcsa: A tv-ből nem csak a gömböket látta, hanem Goku-t is. Elment hát kérdezősködni róla. A többit már tudjuk.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Rotcsa írta:
Szerintem ha a gyűrűt leszednék valamilyen módon Black-ről, akkor egyből elpusztulna,mert az elmondottakból következtetve csak az tartja életben Beerus után.
Tényleg jó lenne, ha végre jönne Zeno és azt mondja, hogy na, most már elég volt ebből a multiverzumos hülyeségből és rendet tenne valahogyan....
A kérdés az, hogy melyiket hagyja meg? Van most már vagy 6 univerzumJa és csak hogy akinek nem elég egyértelmű és már így is zavaros: Nem csak a hetesből van már vagy 6, hanem mind a 12-ből!! Mivel Zamasu is a 10-esben élt.
Na, de most akkor hogyan alakult az az idősík, amelyben Trunk még nem jött vissza? Azaz Gokuék idősíkja?
Zamasu megöli Gowasut... és aztán?Mert az oké, hogy Gokuék idősíkja azért változott meg, mert visszajött Trunk, Zamasu találkozott Gokuval, az megölte Gowasut, ellopta a gyűrűket, testcserét kívánt Gokuval, megölte Chi chit és Gotent, majd elment a Trunk idejében élő önmagához, hogy szövetkezzen vele. Mondjuk it Blacknek már gyanítania kellett volna, hogy az idővel valami történni fog és Gokuék majd el fognak jönni a jővőbe, mert ezt Goku elmondta neki, mielőtt.... na ácsi.
Már én is belezavarodtam. Ő nem tudhatta, mert Beerus megölte. Tehát...
Akkor a kérdésem az, hogy hogyan lett Zamasu Black? Gokuval elvileg nem volt oka találkozni. Hogyan szerzett tudomást Gokuról?
Eredetileg nem ez történt volna, hanem az, hogy megöli Gowasut, aztán.... ?
Mert Blacket az hozta létre, hogy találkozott Gokuval, (ami Trunk visszajövetlének köszönhető) de ha azt a teóriát vesszük alapul, hogy Trunk nem jön vissza, mert nincs Black, akkor Blacknek nem is lenne szabad léteznie!!
Megjött a felirat, megnéztem a részt.
Elvileg kiderült minden. Az előzetesből pedig kiderül Bills dühe, amiben megüti az asztalt, Gowasu elmondja neki, hogy Zama él a jövőben a gyűrű miatt.
Zseni teknős és Sátán megtanítják Gokut a bezárós trükkre.
Ui: Black meg is mondta: tényleg kinyírta az összes istent az összes univerzumban.
Rotcsa írta:
Nagyon jó kis rész volt, remélem Vegita is kap végre valami kis szerepet.
Most, hogy Goku visszamegy a jelenbe, gondolom megkapja a Zenkait, mert halálközeli élménybe került, azaz behozza Vegitát, aki most valamivel erősebb lehet.
A previewban ott van egy olyan kis rész, hogy Beerus és Whis Gowasunál vannak és Beerus az asztalra csap, elég mérgesnek tűnik!!
Kíváncsi vagyok, miért olyan mérges?! Biztosan azt akarja tudni, amire Zamasu is célzott: "Az Istenek sem tudnak mindent"
faiden írta:
Az eredeti idősík az Future Trunksé, és Goku a saját idejében ment el Zeno-hoz, ergo biztos, hogy ő belelő is több van.
Nagyjából összegezve az eddig tudottakból megpróbáltam összeegyeztetni az eddigi időutazós elmélettel ezt az egész Zamasu dolgot (egy kisebb ábrával illusztrálva). Még valamennyire működik is a dolog, de még sok minden kiderülhet ami megváltoztathatja ezt vagy akár teljesen eltörölheti a későbbiekben. Na szóval:
hudaklaci írta:
Black meg is mondta: tényleg kinyírta az összes istent az összes univerzumban.
De ha igen, akkor már annyi sík van hogy az már zűrzavar.
Arany Dermesztő ellen már egyszer visszatekerték az időt,
Goku-t és Vegita-t is már egy párszor megölte Bills, miközben Whis-sel edzettek, mert nem tetszett neki az a kaja, amivel megkínálták.
Ez marhaság!
Faiden: ez még nincs megerősítve, sem cáfolva. 
Érdekes egy rész volt a heti is! Megtudtuk mi is van Blackel, meg Trunks félig felemelkedését. Már azért várom mi sül ki belőle, de azért ez is igencsak húzásnak tűnik mindig odázzák a végső harcot. Eddig jobbak voltak szerintem a csaták. Itt valahogy igen gyorsan véget érnek.Bár az a részeken át tartó verésnek sincs sok értelme de ez a fél perces csatáknak se. 1-2 ütés és kész ki is fekszik az ellenfél? Na azért nem akkora itt a különbség.
faiden írta:
Az eredeti idősík az Future Trunksé, és Goku a saját idejében ment el Zeno-hoz, ergo biztos, hogy ő belelő is több van.
Épp az előbb írtam, hogy nem tudni, h melyik lehet az eredeti. F.Trunksé nem lehet, mert Black létét éppen az hozta létre, hogy Trunk visszament az időben Gokuékhoz, akik így találkoztak Zamasuval, akiből Black lett. Gokuéké sem lehet, mert ott elvileg nem volt okuk találkozni,mivel Trunk nem jött vissza. Az a kérdés, hogy a TV ben Gowasu akkor is látta-e volna, ha nem találkoznak.
| Ugrás a fórumra: |