Akkor nem Sasukeként mutatkozott volna be. De mindegy. Akkor is logikátlan.
Boruto anime
Ha olvastad a light novelt akkor tudhatnád hogy nem ismernek senkit abba a faluba plus nem is rendelkeznek sok csakrával. de ezt még a mangába is elmondják
saurs írta:
Akkor nem Sasukeként mutatkozott volna be. De mindegy. Akkor is logikátlan.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Elsőnek is írnám, hogy soha nem voltam egy Sasukra hívő. Nem igen kedveltem őt mint karaktert.
A részről elsőnek is hogy nekem nem jön be valahogy a grafika. Nekem nem tetszik ez a munka. Főleg ahogy Sakurát ábrázolják. Régebben azért más csapat csinálhatta, gondolom azért másabb.
A történet fő szála meg akárhogy is nézzük csak ez a Sasuke Sakura románc lenne. Szóval valamennyire megértem, de akkor se tetszik.
Mármint hogy mi lett már Sakurából is. Ugyan az a semmivé gyengülés mint Narutó és Sasuke esetén?
Elsőnek is. Saskura erőből nem egy ember nagyságú lyukat üt, hanem magát a falat bontja le!
Azért nem olyan óvatlan hogy ha csak úgy megölelik ( és hagyja is) így le tudják szúrni. Azért nem ennyire hiszékeny és ne venné észre a bajt.
Sasukét megmérgezték. Már adódóan mondta is hogy csinál ellenmérget. És annak nála kellene lenni. Inkább már előre beadta volna magának.
És ami a legfontosabb! Nem azért de mégis mire is való a Byakugó!? Azonnal teljes teljes regeneráció mindenre és hatalmas erő felszabadítás!
Erre most mit is láttunk a részben és az előzetesben?
Jó tudom előre is direkt írtam. Majd jön a hősszerelmes szerető férj és megmenti mi!?
Azért ez a fajta Sakura ábrázolás már nekem se jön be.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Maga a történet jó volt. Remek volt az a kutatásos nyomozós romantikázás.
Na de ez a lezárás az ami nem tetszett nekem!
Valahogy gondoltam hogy Sasuke lesz a hős megmentő aki megmenti Saskurát. Milyen volt már látni hogy egy kézzel a kis sziklákat dobálja!:XD
Azután meg ő gyógyítja Sakurát mi!? Ezt követően Sakurának meg semmi baja! Pláne hogy megvan az ellenszer mi!?
Istenem mire is való Sakura homlokán a Byakugó?
Azután meg Sasuke egy raptorral harcol párban, mint társak.:hmm:S
Megértem én hogy elegek ezek ellen némi chidori meg tű. Meg levágni párat egy karddal. De azért néztem volna egy Susanót ahogy mindent eltöröl egy suhintással és megmutatja ki és milyen is a valódi hatalom.
Végén meg az áruló simán túléli és szerelmével a király első embere lesz mi!? Ez a büntetése!
Narutó meg ahogy megbetegedett úgy meg is gyógyult. Semmi jel. Pláne mi lett a részecskékkel?
Nem kritikaként de még csak nem is derült ki milyen technikát használt a dinók feltámasztására. Mert feltámadtak akár az Edó Tenseivel. De itt sima hús vér testük volt. Így meg lehetett ölni őket. Nem pont ilyen kéne a világnak emberes sima feltámasztásához? Pláne pár csirkéből hozták létre ezt a sok dinót. Lehet még emberi áldozat se kéne.
Ugrás a fórumra: |