Boldog születésnapot kívánok az Oldalnak és Minden Csapattagnak!
Szívből köszönöm a megszámlálhatatlan projektet, epizódot és fejezetet, amit publikáltatok, és amik mind felejthetetlen élményt és kikapcsolódást adtak!
[Születésnapi Topic]
Nagyon boldog Születésnapot szeretnék kíváni az oldalnak ami nap mint nap nagyon jó feliratokkal és letöltési linkekkel látt el és ezért nagyon hálás vagyok nektek! Mindanyian akik ezen az oldalon, ötleten és csapatilat dolgoztak nagyon szeretném megköszöni hogy egy ilyen műfajjal megváltoztatátok az életem!(Nagyon szeretném megköszöni még azoknak az embereknek akik a One Piecet forditották, fordítják! (Mindanyian tudjuk kinek köszönhető ez a legjobban kifejezetten enél az animénél😁 nem is tudom miért, de ez az oldal számomra egy csoda ami nélkül nem lennék az az ember aki most vagyok és tényleg, de tényleg nagyon köszönöm hogy létrehoztátok számomra azt a műfajt, hobbit itt Magyarországon ami számomra a menny!
Nem kívánok hosszú litániába kezdeni mert amit lehetett az előttem szólok már elmondták. Csak annyit mondok és talán kissé önzően fog hangzani (bizonyos szempontból az is) remélem, hogy még nagyon sokáig fogtok bennünket boldogítani.
Boldog szülinapot az oldalnak a fenntartóinak pedig ezer hála és köszönet minden egyes percért amit ránk áldoztak.
Ugrás a fórumra: |