Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Nem tudom elképzelni Yuujit, hogy hentelne, ezért tartom magam hozzá, hogy inkább kapja meg azt a rejtélyes tüzet, mint a két vágótechnikát és a Kárörvendő Szentélyt. Bár egy Birodalom maximum nagyon a legvégén jöhetne tőle, amikor feltesz mindent egy utolsó támadásra.
A tűzzel kapcsolatban Sukuna megjegyezte, hogy Jougo nem tudhatott róla, mert egy átok. Jougo fejben mondja is, hogy eddig azt hitte, hogy Sukuna átoktechnikája vágásokkal kapcsolatos. Sukuna mielőtt előhívta volna a tüzet, azt is mondta, hogy "Nyílj ki/Tárulj", és biztosította Jougo-t róla, hogy nem fog részletesen beszélni az átoktechnikájáról, mert az ugyebár erőnövekedést ad a Jujutsu univerzumban annak, aki lemond a meglepetés előnyéről.
Van egy ezeréves elmélet arról, hogy Sukuna átoktechnikája főzéssel, szakácskodással kapcsolatos, szerintem egyszer már biztosan említettem. Az alapja az, hogy a szentély egyik kanjija az a konyha szó, és a konyhában bizony vannak vágóeszközök, és tűz meg kell a főzéshez. Bugyután hangzik, de nem lehetetlen.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)