köszönöm szépen
[Naruto-Kun Projekt] Dr. Stone anime
köszi az uj részt az egyik nagy kedvenc ez a sorozat bár én nem értek egyet senk u tervével mert én inkább értek egyet tsukasa bár velese nagyon viszsa kelenne a felnöteket hozni de ha visszahoznánk akkor honnan tudjuk hogy nem bünözö e az pl gyilkos vagy bántalmazó ST szoval szerintem nem minden kit kelene vissza hozni igaz ez a gyerekek nél is már akkor pl de honan tudnánk hogy ki jo és ki nem merg ha mindenkit vissza hoznak akkor a világ megint egy romlot világ lesz vagy nem szerintetek ?
Köszönöm az eddigi fordításokat!
Szerintem a mostani modern világ közel sem tökéletes de nem mondanám annyira romlottnak.
Meg mindegy is hogy visszahozzák a kővé vált embereket vagy sem. A végeredmény ugyan az lesz, csak később fog megtörténni.
Mert ha csak a gyerekeket hozzák vissza, és újra kezdik az egészet a kőkorszakból, akkor is megint elfog jutni oda az emberiség, ahol most van csak sok generációval később. Ahogy a népesség szép lassan nőni fog, úgy egyre több úttörő/feltaláló jelenik meg ismét, akik tovább viszik a technológiai fejlődést. És minél nagyobb a népesség, annál több bűnöző is lesz. Megint. Ez elkerülhetetlen.
Ez az újrakezdés dolog egy nagyon nagy idő húzás lenne az emberiségnek. Inkább folytatni kéne onnan ahol abbahagyták és elindulni a jó irányba.
Szóval én inkább Senkuval értek egyet.
Köszönöm a fordítást!
Kezdenek azért beindulni az események, bár nem tudom mi fog beleférni ebbe a 11 részbe. A történet az jó hogy halad, de az egy kicsit zavar már a második évadtól kezdve, hogy az új dolgokat/találmányokat most már csak bedobják, hogy nesze itt van készen van. Oké, hogy már rengeteg minden a rendelkezésükre áll, de bizonyos dolgokat még ebbe a fejlett világba se pik-pak készítenek el. Itt meg nem igazán látom már az idő múlását, van egy megoldandó probléma a következő jelenetbe meg már kész is hozzá az új találmány. Kicsit hiányzik az a fajta részletesség ami az első évadba volt, gondolom ugyan úgy a mangába is elhagyták ezt.
Ugrás a fórumra: |