Én csak annyit fűznék hozzá, hogy remélem alternatív befejezés lesz de amilyen elfogult vagyok ezzel a művel nekem mindegy, hogy mi a vége.
5Toubun no Hanayome
Tudom a vak is azt mondta, de "majd meglátjuk" mit hoznak ki belőle.
Amúgy ha eleve nem lett volna népszerű eléggé a manga akkor még 2. évadot se biztos hogy kapott volna nemhogy még bejelentett befejezést is.
De én még látatlanba akkor is a 3. évadban bízom. Bár ez tényleg személyes vélemény, vágy.
Megerősítették, hogy egy 2022-es mozifilm lesz a folytatás, feltehetőleg a zárás is egyben.
Nem.
Ha nagyon unatkozol, elolvashatod a 67. fejezetig, majd utána találd ki a saját befejezésedet.
Hát ez nagyon jó válasz volt Bastian!
De legalább lehet tudni hogy tényleg csak mozis befejezés lesz. Amitől az ember meg tartott. Nem tudom miért olyan nagy trend ez manapság? Pedig ebből már felsoroltam pár dolgot ami miatt szerintem nem film lesz, na de mégis. És még 2022 is messze van.
Na de akkor az is biztos hogy nálunk felirattal 2023 előtt ne is várjuk. Az meg még nagyon de nagyon messze van.
Akkor pedig hogy titeket manga olvasókat idézzelek már megint csak egy teljesen szelektált rövid befejezést kap. Ami még elvileg rossz is! Hát ez így tényleg megéri.
De azért én aki csak az animéket láttam csak megnézem már azt a filmet is. Csak kíváncsiságból hogy mi is lesz a vége. Hátha még tűrhetőre megcsinálják azt a filmet, még ha a befejezés esetleg nem is tetszik. Na majd meglátjuk.
De a lényeg, hogy köszi az infót!
Ugrás a fórumra: |