Én nem tudom, hogyan tudnák legyőzni ha egy érintésből képes elvenni bárki erejét.
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Jaeger írta:
Én nem tudom, hogyan tudnák legyőzni ha egy érintésből képes elvenni bárki erejét.
Vagy olyan mennyiségű KI-t áromoltatnak ki magukból amit nem tud lenyelni.
Vagy ( mint a kisgömböc esetében ) Moro belehal a sok KI elfogyasztásába.
Én nagyon remélem, hogy lesz egy ,,Beerus vs Moro". Mindenki kíváncsi arra, hogy mekkora Bills teljes ereje, ha Moro ennyi energiát elszívott, akkor Bills-nek lehet, hogy minden erejét lantba kell vetnie.
https://ww3.dbsma...apter-047/
Egyesítve 2019.04.19 20:29:37:
Új fejezet
Szerintem buu kikap és valahogyan elmenekültek majd Gokunak és vegitanak megtanítja azt, hogy hogyan nem képes el szívni a ki-Juket. Persze Morot teljes erejében is látni fogjuk szerintem tehát sikerül majd kívánnia a sárkánytol.
Bár ha belegondoltam Buu most konkrétan a Lord of lords képességeit és tudását is birtokolja tehát a varázslat nem hisszem, hogy nagyon használ ellene és konkrétan hallhatatlan hisz ismerjük Buut
hát szerintem moro-t nem fogják legyőzni egyszerűen eltünik mint freeza és gokunak azért kell kitanítania majd UUb-ot mert ő nála lesz ez a képesség amivel le lehet majd győzni vagy valami ilyesmi hátha lesz ilyen fordulat benne legalább 2-3 új fő gonosz előjön
Ezt így konkrétan nem hiszem, mert Moro rövid időn belül fel akarja falni az egész univerzumot, az eltűnés 10 millió éves rabsága után biztosan nem szerepel a tervei között. De az Uub-os fordulat tetszene, csak sajnos még nagyon fiatal, ahogy az Erő Nagytornája előtt is mondták.
Megérkezett a legújabb fejezet:https://ww3.dbsma...apter-048/
Hát jó volt nézni milyen poénosra vette Boo a harcot és még így is verte a jó öreg kecskét. Arra én is kíváncsi vagyok hogy most mihez is kezdenek vele? Gondolom a visszatérő öreg Kaioshin kezd majd valamit vele Gokuék segítségével.
Bár azért érdekes, hogy senki nem törődött a kristálygömbökkel pedig tudták hogy van a kecskének egy szolgája.
Nem tudom, más észre vette-e, de van benne egy hatalmas baki:
Moori megkapta anno a Grand Elder Guru-tól (Saichoro-sama) a gömbök tulajdonosi jogát, ami azt jelenti, hogy ő az új Saichoro-sama, a gömbök új tulajdonosa. Ha a gömbök tulajdonosa meghal, akkor a gömbök is vele vesznek. Cranberry lelőtte őt a kívánságok előtt, így abban a pillanatban a gömböknek kővé kellett volna válniuk... Erről ennyit.
Az meg biztos, hogy Moori meghalt, mert Boo nem gyógyította meg, mert nem tudta, mert meghalt. Az meg pl. nekem nagyon gyenge magyarázat lenne, hogy csak félhalott volt, haldoklott, és csak a kívánságok után halt meg...
Ugrás a fórumra: |