Most jutottam túl a harmadik évad 4-ik részénél és mi a fene történik?
Olyan mintha innentől kezdve más valaki írná a storyt.
Szezonos animék/mangák
Ez történik akkor, amikor a mangaka és a szerkesztője/szerkesztői totál nincsenek képben azzal, hogy miért szerették az olvasók a művüket. A Souma inkább hasonlított egy sportmangához, mintsem harci, vagy kalandműhöz a shounen korosztályon belül. A baráti rivalizálás szórakoztatósága vitte a hátán a művet. Erre milyen irányt vesz teljesen feleslegesen? Jön egy "rajzfilm főgonosz" nonszensz álmokkal, az izgalmas shokugekiket felváltják a plot armoros, kiszámítható párbajok, karakterek kerülnek gyors eldobásra, és az eddig poénnak szánt, fejben történő, túlzott reakciók az ételkóstolásokra ténylegesen is megtörténik a valóságban. Hű, de rohadt vicces, hogy mindenki ténylegesen vetkőzni kezd és nyílt exhibicionistává avanzsál. -.-"
Nem szokásom linkelni Manhwa , na de ez , nagyon adja.
https://kissmanga...l-Die-Soon
Na ebből kellene egy animét készíteni, csak erre nagyon kevés az esély :/ .
Talán a legjobb manhwa, amit eddig olvastam. Van itt még valaki, aki követi?
1kérdés : Kaguya-sama wa Kokurasetai ügyben.
Mennyi az esély arra, hogy 2.évadban még feldolgozzák 154-156 fejezett ?
Semmi. Nagy valószínűséggel a mobiltelefonos fejezetekkel zárul (100-101. fejezet), amire az ED erősen utal.
Dungeon optimista. De nincs ezzel semmi baj. Ha valami esélyes a 3. évadra, az a Kaguya.
Kezdem megkedvelni a 2 főszereplőt, de a tényen nem változtat, hogy ishigami , és az a bizonyos 157 fejezett alatt kezdtem érdeklődni a sorozat után .Tudom, nem nagy szám, de ilyen húzást nem vártam egy komédiás animétől.
Animét még nem követem, és manga olvassanak se mondhatnám magamat, mert nem részletesebb olvasgattam a mangát.
Én utálom a 156. fejezetet. Precízen ezt a fejezetet, mert Ishigami reakciója a történtekre olyan túlzó, hogy nem tudok szimpatizálni.
Ez ügyben jelenleg nem tudok vitában szállni, mert még nem olvasom részleteset a mangát ^^. (1nap bepótolnom )
Youtube elkezdtem jeleneteket nézni , és baromi sokat kacagtam.HA vége lesz a 2.évadnak, akkor ledarálom együtt.
----------
Lenne 1 kérdésem. Befejeztem Steins;Gate 0 .
Olvastam véleményeket, hol jobb novel, hol rosszabb, többször is új ránéztem a részeket , és megkell mondjam, van pár dolog, ami nem tiszta.
Miről is szól 0? .
Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy nem élveztem, de ez a mű még résszemről megannyi kérdést hagyott maga után.
@Dungeon
Idézném saját magam, fél évvel ezelőttről, a Steins Gate széria nevében.
Többre jelenleg nem telik, porosak róla az emlékeim.
Blader írta:
A Steins Gate 0 egy másik idővonalon játszódik. Az első évad 23. részében, amikor Okabe kétségbeesetten jön vissza az időutazásról, kap egy üzenetet a jövőbeni énjétől. Ennek az üzenetnek hála, új erőre kap és lesz egy happy end. (Mellesleg a film az első évadban történtek után egy évvel játszódik.)
Szóval, konkrétan a 23. részbeni jövő-Okabéról szól a Steins Gate 0, az ő döntéseiről és arról, hogy milyen utat járt be addig, amíg eljutott arra a pontra, hogy 15 évvel később üzenetet küldjön a múltbeli énjének.
Röviden tehát, egy alternatív jövő Okabe és társai számára.SpoilerHa jól emlékszem ez az Okabe végül sosem lelt rá a Steins Gatera, de nélküle az alap sorozatban lévő sem találta volna meg.
(Mindezt bárminemű memóriafrissítés nélkül írtam le, ráadásul elég későn, lehet pontatlan lesz picit.)
Én befejeztem az első szezonját.
Nem mondom, hogy megbántam, vagy hogy rossz volt, de az első pár részben jobban tetszett, mint amilyen lett. Ha Juuzo szerepel, akkor királyság van, Tetsurou viszont idegesítővé tett jó néhány dolgot. Ettől függetlenül vevő vagyok a folytatásra, mert inkább felvezető jellegű volt ez az évad, plusz epizodikus is többször, így szeretnék valami megtérülést.
Ugrás a fórumra: |