Köszönöm a segítséget!
Sajnos nem sikerült, azt írja a legfrissebb szoftver van fenn, de fülessel megy addig meg kibírom amíg jön a segítség.
Segítség
Ez a baj.
Windows 10-nél egyszerűen vannak driverek, amik a régi illesztőprogrammal kompatibilisek, hiába frissít rájuk egy újabbat a Windows Update. Meg kellene próbálnod valami korábbi verzióval. Én már jártam úgy, hogy az érintőképernyő drivere nem ért fabatkát sem, hiába kaptam a legújabb verziót. Aztán megcsináltam, amit fentebb írtam, felraktam egy régebbit, és minden klappolt.
Azért vagyunk mi, hogy ti felhőtlenül tudjátok élvezni magyarul a legjobb aktuális animéket, mangákat. Biztos van ilyen program, viszont biztosan nem képes olyan komplex mondatokat feldolgozni, hogy azok átültetve értelmesek is legyenek. Szerintem a legtöbb fordító program a Google Fordító szintjén, vagy még az alatti szinten van. De mielőtt egy ilyen programot kezdenél használni, ajánlanám ezt egy kis tanulmányozásra, persze nem kötelező: https://helyesira...ault/akh12
Szerbusz.
A 492. rész felirata benne van az oldalról letölthető [Naruto-Kun.Hu]_One_Piece_0001-0516 pakkban, [A-Destiny_SGKK] One Piece X Toriko Crossover (1280x720 H264 AAC) [C8FD67E4] néven. Ez egy kétrészes crossover volt a Toriko és a One Piece animék között. A videót a MEGA-n találod hozzá, ugyanezen a néven.
Az 542. rész felirata benne van az oldalról letölthető [Naruto-Kun.Hu]_One_Piece_0517-0891 pakkban, [A-Destiny] One Piece X Toriko Crossover 2 (1280x720 h264 AAC) [95A306BC] néven. Ez egy kétrészes crossover volt a Toriko és a One Piece animék között. A videót a MEGA-n találod hozzá, ugyanezen a néven.
Az 590. rész felirata benne van az oldalról letölthető [Naruto-Kun.Hu]_One_Piece_0517-0891 pakkban, [A-Destiny] One Piece X Toriko X Dragon Ball (1280x720 h264 AAC) [FA15BB43] néven. Ez egy kétrészes crossover volt a Toriko, a Dragon Ball és a One Piece animék között. A videót a MEGA-n találod hozzá, ugyanezen a néven.
Hali.
Attól függ melyik Douluo Dalu torrentet akarod letölteni. Van a GM-Team-es, amihez nyilván jó, hiszen pont hogy ehhez van időzítve, és ez kerül fel megára is. Egy másik, amihez még jó, az a VipapkStudios-os, de az egy mkv file, amiben több felirat is van. Ennél hiába teszed egy mappába egy néven a feliratot és a videót, nem fogja automatikusan rátenni (ebben nem vagyok teljesen biztos, de több mint valószínű), manuálisan kell hozzáadnod, majd átváltanod a magyar feliratra.
alf0 írta:
Nem tudom, mi lehet nálad a probléma. A befejezett projektek között megkerestem, rámentem, letöltöttem a feliratot (gond nélkül működött). Úgyhogy valamit lehet, hogy félrenéztél.
Hello! Valaki tudna segíteni? Magyar feliratosan keresem a Cowboy Bebop-ot, de sehol se találom. Esetleg linket küldene valaki akinek volt szerencséje úgy nézni?
Egyesítve 2021.08.25 21:03:56:
Hello! Valaki tudna segíteni? Magyar feliratosan keresem a Cowboy Bebop-ot, de sehol se találom. Esetleg linket küldene valaki akinek volt szerencséje úgy nézni?
Ugrás a fórumra: |