Köszönöm az újabb munkátokat!
Boruto anime
Januárban adaptálják a sasuke retsuden mangát februárba meg a code arc-ot
fantom írta:
ugy tűnik jövö évre elérünk a cod eida sálig amenyiben igazak a pletykák!
Köszönöm szépen a munkátokat!
Esküszöm a hideg ver ki utálom már csak Borutó hangját is hallani. (Ez vonatkozik más animékre is amiben szerepel a hangja.) Egyszerűen borzalom mennyire utálom már. Kész csoda hogy magával az animével nem álltam még le. Hála istennek vannak olyan arcok amiben nem szerepel. Azok legalább jók és élvezhetőek. Az előző is kész kínszenvedés pocsék ...... volt. (Inkább nem részletezem mennyire értelmetlen szenvedés)
Őszintén ezt az arcot vártam. Maga a manga nekem teszik amiből van. (jó tudom novel alapú)
De ez már kész érdekes feldolgozás! Amúgy nem vitáért, de Sasuke nem is tért vissza a Borutó kezdetéig. Nemhogy már Narutó hokage legyen. Szóval az alap már eleve lehetetlen. Meg elvileg Kakashi mint volt hokage se igen nagyon hagyhatja el a falut. Most meg máshol nyomoz!? Nem tudom miért kellet ezt hozzátenni. Pláne egy kis semmi éhező ország háborúzni körülvéve shinobi nemzetekkel. Felér egy öngyilkossággal.
Kész csoda hogy Sasuke is amit leművelt nem gondolnak rá hogy ő egy shinobi? Pláne az igazgató. Pláne a Sharingan után.
A történet elejét is kicsit megváltoztatták. felgyorsították. Nem tudom miért.
Na mindegy. Majd meglátjuk mit hoznak ki belőle.
Az új opening meg szerintem az új arc végéin nem kellett volna. Meg nem is igen tetszik. Tisztára az jön le belőle hogy ez a pár gyerek lesz az isteni erejű lények ellenfele. Borzalom!!!
Alapvetően nem nézek Borutot, de olvastam anno nagyon régen a novellát, még nem hivatalos angol nyelven, most novemberben jött annak is a hivatalos angol változata, a mangát pedig az első nap óta olvasom, azóta 2 hetente. Ezt a meggyorsítást én se értettem, nem kéne időt hagyni, hogy majd az összes manga rész kijöjjön, hogy ne érje utol? Bár lényegében az első manga fejezetet sűrítették bele 1 részbe és így megvolt a 25 perc.. Én lehet hogy felosztottam volna, részletesebb lehetne, na de mindegy. Viszont, én utoljára "rendes" shippuuden-t néztem, az animáció ennyire igénytelen azóta.. ? Így inkább elolvasom az hivatalos novellát, ami most jött ki novemberben..
Köszönöm a részt!
Tudjátok, hogy mi a borzasztó? Az, hogy 282 rész eltelt így, ahelyett, hogy ez az egész ami eddig volt lement volna 70 részben (max) és kitöltötték volna a maradék 50 részt érdekes történettel, esetleg visszaemlékezésekkel, jelentősebb harcokkal, majd a maradék 62 rész pedig már lehetett volna igazán a Boruto Shipuuden amikor nagyobbak, érettebbek. Ez az egész már kezd olyan lenni, hogy ha kihagysz 50 részt se maradsz le semmiről. Sajnálom, tényleg.
Köszi a munkátok! Vártam ezt a részt nagyon, de kissé csalódott lettem. Az animáció nagyon mű, akárhányszor mutatták a sharingant, agyon volt effektelve. Aztán ez a raptor is nem tudom hogy került bele, a legócskább filler részekbe szoktak valami idétlen állatot belerakni. Nem lehetett komolyan venni. Amikor meg felfedte a sharingant az igazgató előtt, meg se lepődött, csak ennyit szól majd jobban figyel rá... Oké.
Köszönöm a munkátokat!
És már megint csak átvariálták kicsit a mangához képest.
Az animálás csak nekem nem jön be? Mert mintha ezelőtt azért mondjuk Sasurát kicsit másképpen ábrázolták. De mondjuk Sasukét is.
Gondolom másik csapat és azok így dolgoznak.
Az meg már érdekes hogy már van benne némi romantika és érzelem is. Eddig Sasuke részéről én valahogy semennyit nem éreztem.
Köszi a munkátokat! Ti mindent megtesztek, hogy élvezhető legyen!
Régen néztem az animét, mert élvezhetetlen volt. Szembejött az alapsztori, tetszett! Na majd most!- gondoltam én😂
Nem mondom, hogy nincs benne jó rész, de, hogy beletegyenek egy csomó logikátlan dolgot....
Sasuke, aki a világ egyik legerősebb shinobija, világ életében csak harcolt, nem tud leverni egy gyíkot majd becsicskítja, egy noname börtönigazgató, mert filleres szemei vannak. Hagyjuk már 😂
Ha nézted a részt akkor tudhatnád hogy nem akari fel fedni magát.
saurs írta:
Köszi a munkátokat! Ti mindent megtesztek, hogy élvezhető legyen!
Régen néztem az animét, mert élvezhetetlen volt. Szembejött az alapsztori, tetszett! Na majd most!- gondoltam én😂
Nem mondom, hogy nincs benne jó rész, de, hogy beletegyenek egy csomó logikátlan dolgot....
Sasuke, aki a világ egyik legerősebb shinobija, világ életében csak harcolt, nem tud leverni egy gyíkot majd becsicskítja, egy noname börtönigazgató, mert filleres szemei vannak. Hagyjuk már 😂
Ugrás a fórumra: |