Ha a potara nem növelné meg jelentősen az erejüket, csak hozzáadná a hallhatatlanságot szerintem akkor is tán másfélszer lenne erősebb a Rose, mint a Blue, amit elvileg meg kéne tudniuk oldani puszta csapatmunkával.
De nem tudom, ti hogy látjátok, de szerintem a Blue formában baromi gyenge a védelmük az erejükhöz viszonyítva. Szóval talán még a fúzióval sem tudnának győzni hiába lennének erősebbek.
Másik eset, ha a potara itt is ugyan akkora arányú erőnövekedést ad, mint Vegito esetében. Akkor viszont a táncos fúzió +20x-os blue kaioken sem lenne elég.
A harmadik lehetőség, hogyha úgymond "legyengülnének" a fúziótól.
Megkapná az arányos erőnövekedést, viszont a genetikai katyvasz miatt már nem tudna átváltozni. Elvileg kapnánk egy halhatatlan "Black-et", aki kb olyan erős, mint egy SSJ Blue, de ő maga már nm tudna átváltozni. S ebből már simán lehet egy 1v1
Érdekes lenne egy zöldbőrű Goku vs kék hajú Vegita.
Vagy tökmindegy hogyan fuzionáljak félre magukat, csak legyen a csatában érezhető az erő.

Hátha okosabbak leszünk.

Vagy úgy érted, hogy ők ketten fognak tudni róla, hogy Goku képes arra a szintre? Mert ha így érted, akkor ott van Trunks meg Vegita is, ők hogy a viharba ne vennék észre, ha Goku átváltozik?