Köszi az újabb fordítást.
Boruto anime
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hát sajnos véget ért ez az arc is. Egyik Borutós arc se volt ilyen jó szerintem. Jót tett a sorozatnak hogy nem volt benne Borutó. Ez a Kawaki Himawari páros jobb volt.
Hát abban tévedtem, hogy csak nem a komornyik volt itt hátul a gonosz. Pedig elejétől kinéztem a képéből. De ez végre mondhatni pozitívumban. De hát a vége megint tényleg csak az lett hogy kiáltsuk a tanár nevét és hozzuk vissza mi!? Hogy visszahozták nincs baj max ez a hogyan de belefér. De hogy még maradhat tanár kicsit érdekes.
Jövő héttől meg megint a legsilányabb Borutós fillerek aminek se eleje se véget. Mint a Narutóban is voltak ezek az 1-2 részes semmit. Csak időhúzó részek semmi jelenéssel értelemmel.
Köszönöm a munkátokat!
És igen! Megint csak bizonyítják az írók hogy van még hova süllyeszteni a színvonalt! Kérdem én hol lehet a színvonal alja? Mit akarnak megint leadni az ember torkán? Megint mit találtak ki? Már félek megint csak a következő arctól.
És még mindig nem tudom miért nem hagyom már abba ennek a szenvedésnek a nézését!? Komolyan mindig várom a részeknél mikor is lesz már végre vége.
Ez a Boruto gyerekeknek készült goku5, jobb ha ezt elfogadod..
Most őszintén.. Aki nézte a Shippudent az miért nézne sima Naruto filler részeket? A Boruto pedig arra emlékeztet leginkább.
Az érdekesebb részeket megnézem, pl Naruto harcát meg ilyesmi, de én feladtam az ilyen 'tanulságos' gyerekbarát részek nézését.
Ugrás a fórumra: |