Pennymester írta:
És ha tényleg ez történt akkor hogy a csudába tudták onnan "kivenni" anélkül hogy sem a kristály sem Mavis nem sérült meg?
Az még hagyján, de, hogy került Alvarezbe?
Fairy Tail manga
Pennymester írta:
És ha tényleg ez történt akkor hogy a csudába tudták onnan "kivenni" anélkül hogy sem a kristály sem Mavis nem sérült meg?
AFR írta:
Esélyesebb hogy Mavistól mintát vett mielőtt Prechtnek adta volna és abból és a saját sejtjeiből csinálta Lachraidot.
Durzo írta:
Az még hagyján, de, hogy került Alvarezbe?
Az elmúlt 40 évben Makarov volt a mester, Lacrade-t meg huszonvalahánynak nézem. Bárki is szedte ki Mavisből (ha így történt) az nem Precht volt.
A My name is-re meg 3 tippem van. Az egyik, hogy meg tudjuk August teljes nevét és még egy valaki kap egy új rokont. Úgy is volt egy olyan elmélet, hogy Gildarts apja és így, hogy a szülő-gyerek kapcsolatot próbálja megérteni, pont ide is vágna. A másik az, hogy Natsunak lesz valami szövege, hogy ő Natsu és nem END. A harmadik pedig szintén egy elmélet, mégpedig az amelyikben Acno és Gajeel rokonok. Ezek közül szerintem a második lenne a legjobb.
AFR írta:
Esélyesebb hogy Mavistól mintát vett mielőtt Prechtnek adta volna és abból és a saját sejtjeiből csinálta Lachraidot.
Natsu harca foglalkoztat engem a legjobban ebbe a pillanatban Bárcsak kapnánk 1 képkockát hogy Acno már elindult aztán csinált valamit azzal a 2 lánnyal
Sajnos igen, ezzel a borítóval úgy vélem végjátékhoz közelítünk. Szép sorban kapjuk az emlékadagokat, ami szeirntem nagyon szép húzás nem láttam még ilyet
Arra leszek kíváncsi hogy Natsu Lucy Happy központúak lesznek vajon? Mert akkor ynílván ez olyasféle visszaszámlálás is lesz valami nagy eseményhez köztük. Ha meg az egész FT szerepel akkor valószínűleg az utsó pár fejezetig lesznek. Rendesen érdekel mi a következő fejezet borítóképe na ez is mi
Szerintem szépen haladunk majd sorban, a nagy pillanatokkal Megérkezés a céhbe lehetne a következő. Ha tényleg így lesz, és nem csak egyszeri alkalom volt, de csodálkoznék.
Hát ha azt fogja bejátszani Mashima a két lánnyal, hogy Acno már otthagyta őket, mert azt hiszi, hogy halottak, és aztán kiderül, hogy mégsem, akkor én lehet, hogy mérgemben dobom a mangát Remélem logikusan fogja megoldani, logikusnak meg csak azt tudom elképzelni, hogy valakik beugranak segíteni (vagyis Luxus, Gazille, meg a többiek).
"Csinált valamit" alatt azt értettem hogy jól megölte mindkettőt
Amit eltudok képzelni bár sokszor volt bejátszva az Mest vagy pedig igen beugrik segíteni pár ember. De amit tuti történni fog azaz hogy Acno megérzi Natsut és Zerefet és egyből odaindul nem foglalkozva a 2 jómadárral
Zeref és Mavis sok időt töltöttek együtt. Akkor tanult meg Első olyan erős varázslatokat. És ha jól emlékszem a sárkány csontváz eset után is találkoztak. simán eshetett teherbe akkor is.
Az hogy elérte-e Mavis az érettséget.. feltételezhetjük igen (ugyebár a teste az incidens után nem öregedett többé).
Hogy Lacrade hogy került Alvarezbe megint jó kérdés. Az se hülyeség hogy nem a hagyományos úton született meg hanem Mavis minta alapján készítette Zeref... Így megmagyaráztuk miért nem szereti annyira mintha a sajátja lenne. Bár Zerefről beszélünk lehet akkor se szeretné ha az előbbi teória nem igaz.
Korábban is írtam és kitartok mellette továbbra is: Achno pörög és jó csatát akar. Emiatt azonnal a Zeref, Natsu pároshoz siet, a lányokkal nem fog foglalkozni.
Igazán sokat most nem tudok mondani a fejezetről. Gildartz szála miatt kicsit csalódott vagyok, tele volt wtf dolgokkal a fejezet.
Azt én sem értettem, hogy August miért ugrott el Cana támadása elől, amikor a Fairy Glittert simán kiállta.
A Zerefes szál tetszett, de ott is van még bőven megmagyaráznivaló. Acnologia szálát pihentettük de nem is baj, hogy kevesebb szálat vitt, mert akkor kb. semmi se történik megint, másfelől meg ölt a kíváncsiság is. Na mindegy ettől függetlenül most izgalmas a sztori.
Ott semmi mást nem csinált, csupán kiengedte a mágikus erejét, hogy megmutassa Natsunak, hogy mi van benne. Egy komoly harcban ez nagy baromság. Abban biztosak lehetünk, hogy most Gildarts nem fogja vissza magát
Angol fórumokon is írták ezt a kártyák-elől-elugrik dolgot, de erre könnyű magyarázat lehet az, hogy a Glitter ellen valószínűleg erőpajzsot használt, mint Ajeelnél (legalábbis nem hiszem, hogy eltalálta a Glitter és simán, minden karcolás nélkül megúszta... nem sérthetetlen az öreg, fizikailag, ezt láthattuk akkor is, amikor Brandish leszúrta, csak akkora a mágikus ereje és tudása, hogy sosem képesek kárt tenni benne). És gondolom egy ilyen támadás elől könnyebb elugrani, mint kivédeni, kevesebb energiát is használ el az ember. Nem nagy wasistdas.
Acnologia nem fogja otthagyni Wendyt. Vadászik a sárkányölőkre, ez az első és legfontosabb célja. Minden más csak körítés. Teljesen idióta lenne, ha otthagyná Wendyt, miközben ha akarja, három másodperc alatt kinyírhatja, aztán mehet tovább Natsuékhoz. (Ha meg beugranak a többiek segíteni, akkor már duplán nem lesz oka elmenni.)
de Jon mi van ha Wendy elfogyasztotta az összes mágikus energiáját. Oké lehet hogy érezhető lesz még így is a "sárkányölősége" de számára sokkal vonzóbb az a töménytelen mágikus erő amit Natsu és Zeref ad.
Persze az is lehet hogy akar a lánnyal foglalkozni, azonban abban biztos vagyok hogy nem fogja tudni valamilyen okból.
Jaj ugyanmár, csak nem fogja megalázni Mashima Acnologiát ennyire Ne hülyéskedjünk már. Ha nem támad rá Wendyre, akkor egy debil, már bocsánat, hacsak nem ránt elő Mashima valami zseniális kifogást.
És persze, nyilvánvaló, hogy nem tudja majd megölni, ezért feltételezem azt, hogy a többiek beugranak segíteni. Ha nem, akkor is lesz valami hátráltató tényező, ami megmenti Wendyt, ahogy ezt kibeszéltük már párszor De attól még nem fog elsétálni Acnologia egy sárkányölő mellett tétlenül. Elég nagy fail lenne, hogy enyhén fogalmazzak.
Ugrás a fórumra: |