Köszi a fordítást! Az animációt gyengének láttam, de amúgy jó volt.
Boruto anime
Köszönöm a munkátokat!
És már megint csak felteszem a kérdést lehet-e még hova süllyedni? Tényleg már túl pocsék. Na meg már túl lágy és gyerekes. Megint csak az a jó kérdés jön elő ami a Narutóban volt a legnagyobb téma. És lényegében ott Narutóék meg is oldották. Itt meg megint csak az van? Semmit nem tanítottak a gyerekeknek? Vagy az akkori shinobik már nem emlékeznek? Ezek az érzelmi összeomlások borzalmasak. Pláne hogy a francba élték túl Denkiék? Nem lett volna nagy veszteség szerintem értük. Lee meg had jajvékoljon.
Köszi szépen visszamenőleg is a munkátokat!
Hát ez valami borzalmasan pocsék volt! Még kicsit hajazott a Narutóra de ez tényleg pocsék volt.
Direkt megvártam már a végét mit hoznak már ki belőle. De ilyen idealista hülyeséget még kitalálni is nehéz! Ilyen fordulatot tenni a végére? Na azért nem ilyenek az emberek. Borutó "halála áldozata" meg kész agyrém volt? Az lenne az áldozat? Meg ezután változnának az emberek na nem!!!!!
Komolyan semmi értelmeset nem tudtak kitalálni? A Narutóban még egész jóra meg is csinálták? De itt nem.
Meggyőzésnek az nem nevezném amit csinált! Áldozata hülyeség értelmetlen egy rendes ellenfél ellen. Egy igazi értelmes indok nem volt. Nem lehetett volna mondani hogy még hány embert akar feláldozni a bosszúért? vagy hasonlót? Mekkora áldozat az elfogadható?
Na de hagyjuk is. Hátha lesz még valami még értelmetlenebb kitalálva. Még magam sem értem egyáltalán minek is áldozok rá hetente 20 percet az életemből ere!?
Wow szerintem jobban lett megcsinalva a borutoba mint narutoban. 9/10 volt a rész. Ha ez pocsék volt akkor nem tudom mit néztél eddig de, mindenkinek van véleménye.....
Egyesítve 2022.06.20 02:18:24:
Szerintem örülnünk kéne hogy vége van ennek az arc-nak kawaki bejezte még jönni fog egy rész amivel lezárik utána egy filler... nagyon remélem hogy utana a manga adaptácio következik
Wow alexx321...Wow!Szerintem is nagyon pocsék volt,hihetetlen hogy sokan beérik ilyen igénytelenséggel.Eleve azzal a lehetőséggel is bajom van hogy Boruto feláldozza magát és meghal?Rendben is lenne,de azzal kezdődik az anime hogy Kawakival harcol,így hogy vegyem komolyan a dolgot?Egyszer Boruto Istenekkel harcol aztán gyenge semmikkel nem bír el,aztán ott van rasengan ami egy Istent komolyan megsebzett,alig sebezz meg egy sima Shinobit?Hagyjuk már.Kawaki a másik fele,az öreg fő Bosst akivel senki nem bírt,kivégezte egy nyakon szúrással, Wow Wow Wow. Köszönöm szépen a fordítást.
Tibiii ez az arc borutonak volt a developmentje nem tudom hogy olvastad e a mangát ahoz kapcsolodik. Azt nem értem hogy milyen isten? ha momoshikira célzol akkor nem igazán sebezte meg csak kibillentette utana naruto adott hozza csakrát és avval végezte ki és megértem nekem is bajomvan azzal hogy nem birtak harcolni amikor siman 1,2 résszel betudtak volna fejezni a harcot amien erösek borutoék de nem igy akarták a készitök sajnos Egyedül kawakinak volt értelme!
Nekem tetszett a rész nem mindenkinek jönbe mindenkinek más az izlése
Ugrás a fórumra: |