Köszönöm a heti munkátok!
Boruto anime
én ebben az egészben már csak azt sajnálom, hogy régen a Narutoban ezek a mellékharcok is iszonyat jól voltak megcsinálva...most meg a pali végig-tornádózik egy fél epizódot, azt ez a "háború" LMAO esküszöm a jelenlegi openingben igényesebben van megcsinálva az akció, mint a sorozatban...mindenesetre köszi a fordítást továbbra is!
Köszönöm a munkátokat!
Hát ez egyre bénább. NA most komolyan!? Mit akarnak már az idő és ideghúzáson kívül?
Narutóék és az előző generáció semmit nem tanított a 4. nagy shinobi háborúról és következményeiről?
De már kezdjük ott mi volt ez a felüvöltés és karma? Tisztára Narutó és róka erő. Még bénább változat. Amúgy meg tényleg elfeledkeztek itt az emberek a Naruó elejéről és a Rasengan valódi erejéről? Miért is A osztályú technika? Eredetileg egy ilyen technika képes lenne átlyukasztani egy ember. Most meg semmi sérülés csak elrepíti!? Tényleg egyre mélyebbre süllyednek. Már azt hittem vért se mutathatnak benne nem halált. Ez némi vigasz.
Másik meg most komolyan egy ilyen bandával akarták bevenni ködrejteket? Pár "gyerek" megállítja és legyőzi őket? Ez ezek akarnának kiképzett shinobikkal harcolni?
Tényleg egyre mélyebbre süllyed a színvonal.
A készítők csak elfelejtették, hogyan működik a karma.
Én még mindig emlékszem, hogy Naruto amikor Kabuto ellen használta a technikát ilyen idős korában majdnem átszúrta vele a gyomrát.
A sorozatot már tényleg csak egy Ufotable takeover menthetné meg érdemben szerintem annyi, hogy legalább most nem tündérmesés "megmentettük a világot, puszi helló van", hanem tragédia is történt...nekem az iszonyatos szívfájdalmam, hogy nem elég az, hogy tele van szarva fillerrel a sorozat, azért mindkét Naruto sorozatban az összes harc legalább tartott 1-2 részig, és mikor ilyen idősek voltak, tényleg érezte a néző, hogy most ez tényleg a szerencsén múlott stb...de esküszöm ezek a kölykök SEMMIT nem fejlődnek, SEMMIT nem edzenek, rohangálnak küldetésről-küldetésre, NULLA izgalom, NULLA karakterfejlődés, NULLA kötődést alakít ki a szereplőkkel a sorozat, minden gyerek ninja-zseni, tud 4-5 technikát, de hogy újat tanulnának, továbbfejlesztenék vagy látnánk a "fejlődés rögös útját", azt így minek...Sarada szerintem ha HASZNOSAN 3x aktiválta a Sharingant a 250 rész alatt (Hokage akarsz lenni az anyád úristenit, akkor CSINÁLJ MÁR VALAMIT, hogy megtanuld használni LOL), akkor sokat mondok Mitsuki elvileg akkora OP-szar Sage mode-t birtokol, hogy Kabutot is megenné reggelire, de végigmozizza a sorozatot kb., és inkább félholtra vereti magát abban a 2-3 akcióban mindig, amiben szerepel érdemben, csakhogy ki ne derüljön...Borutot már hagyjuk is, szánalom-kategória, komolyan...Kawaki még hagyján is lenne, de kezd lebutulni a szintjükre...nagyon durva pálfordulás kellene, hogy elkezdjem szeretni, kizárólag abban bízok, hogy TALÁN észreveszik a készítők is ezt a problémát..Nektek azonban köszönöm a munkátokat, kitartást a továbbiakban
Köszi a munkátokat! Sajnálom Kagurat, szimpatikus karakter volt, mármint a választékhoz képest. Az ilyen életképtelen Denki félék helyett szívesebben néztem. A sírdogálós jelenetnél már én is elröhögtem magam, mik voltak azok a fejek, olyan érzésem van mintha a készítők direkt trollkodnák szét a sorozatot. Boruto is mit össze üvöltözik állandóan, ki kéne vizsgáltatniuk valamelyik filler epizódban.
Ugrás a fórumra: |