Én nem néztem még tovább , kibírtam, várom Ayagii a mester munkát tőled
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
deku001 írta:
Hát ugye van az utolsó 3 rész (261-263), utána az ezekből készült 1 óra 35 perces movie és végezetül egy 2 óra 5perces movie remake ami bővítve lett pár fontos jelenettel.
Almadirr amíg az aktuális projektek között szerepel, addig biztos lehetsz benne, hogy várható ha átkerül a felfüggesztettbe, az jellemzően valamelyik projekttag tartós távolléte vagy végleges távozása miatt van.
Igen,Ayagii fordító és mivel most elég sokat kérdezett így elég pozítivan állok hozzá ... csak ő se ért rá tavaly befejezni,meg elég sokat változtattak a DD a regényhez képest, plusz az elejében szar volt a minőség is. de szerintem lassan befejezi, nem sok rész van így maradjunk pozitívak.
Szia Ayagii! Keresgéltem és találtam a Doulo Dalu videót 1 óra 59 perces videót és ahogy megnéztem az utolsó 3 rész bővitett változata.
https://www.daily...eo/x8q8nel
micu online (agyonkonvertált) videóval nem sokra megyünk ^^ azt kicsit olyan lenne használni, mintha ma visszavennénk a tegnap használt alsóneműnket.
Nincsen semmi probléma, nem csináltál semmi rosszat, csak jeleztem, hogy hiába van fent valahol online, "eredeti" videófájl nélkül nem fogunk tudni (és a sokadik minőségromboló konvertálás miatt nem is akarunk) dolgozni vele.
bszebi írta:
Igen,Ayagii fordító és mivel most elég sokat kérdezett így elég pozítivan állok hozzá ... csak ő se ért rá tavaly befejezni,meg elég sokat változtattak a DD a regényhez képest, plusz az elejében szar volt a minőség is. de szerintem lassan befejezi, nem sok rész van így maradjunk pozitívak.
Ugrás a fórumra: |