Ez valami iszonyat gyönyörű lesz megint. Sokkal szebbek a rajzolások, mint a movies véleményem szerint. Nagyon kiváncsi leszek a végére, remélem azért Freeza nem tér meg
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Belegondoltatok már, hogy ez lesz az első olyan rész a Superben, ami tényleg "új lesz" nekünk? Eddig a következő részek spoilereiből mindig tudtuk, hogy mi lesz egy rész várható végjátéka.
Azonban most a leghalványabb fogalmunk sincs, hogy fejeződik be a torna.
Tetszik ez a helyzet
xindrix írta:
Jött pár kép az utolsó részből:
Aki látta az előző részt annak semmi spoileres nem lesz.
C17 önálló képe és Frieza önálló képe nagyon epic, persze a többi is jó
Jó, ezzel a Nozawa interjúval már 99%-ra teszem, hogy lesz folytatás. Ha teljesen pontos a fordítás, akkor konkrétan kimondja, hogy kis szünet, utána film és jön majd a sorozat
Ez a Jirenes kép durva, Frieza lábát észre sem vettem volna. Remélem nagyon fog alkotni a részben.
Herms munkája, szóval igen, valószínű hogy korrekt fordítás.
Erre lehet következtetni, én is így gondolom a továbbiakat.
Az érdekes lesz, hogy Dermi mikként ragadja torkon fehér bölényt....nagyon ki lehet már szerencsétlen.
Jó is ez, ahogy Laszlo222 is írta, itt most nuku leírás!
shadowdroid írta:
Az érdekes lesz, hogy Dermi mikként ragadja torkon fehér bölényt....nagyon ki lehet már szerencsétlen.
Jó is ez, ahogy Laszlo222 is írta, itt most nuku leírás!
Ráébredt Frieza, hogy ez a torna sokkal brutálisabb annál, mintsem ő lazán hozza az egyéni céljait. Kénytelen a legnagyobb ellenségével, Gokuval is csapatmunkában dolgozni a túlélés érdekében. Szerintem ez bőven kimeríti ezt a jelzőt.
Ezen kívül még simán lehet brutális Jirennel szemben, ami meg is van a nyakra taposást látva.
Továbbá ez a jelző azt is jelentheti, hogy Frieza megöli Jirent a túlélés érdekében. Őt ezért biztosan kizárják és elvesznek a Super gömbök, de az U7 és ő is túléli.
Nem a 2 bent maradt (ha Goku és 17 persze elég ügyesek) kivánhatnának ez esetben?
Bár az se mindegy, Frieza milyen indokkal ölne...
Goku5
Ha láttad az a DBZ t, akkor ez nem lehet újdonság. Sok karakter csak haj, börszín (tónus) és esetleges egyedi textúrák (sebhely pl.) különbözik.
Ennyi erővel Jamcha is lehetne Gohan apja.
Arra gondolok, hogy Frieza szemszögéből vesznének el a gömbök. Inkább kiesik és viszi magával Jirent, csak élje túl az U7, amivel ő is túléli.
Újabb kép.
Ugrás a fórumra: |