Jó kis rész volt így folytatásnak és már kezdetét is veszi a második kör, jó volt a vissza tekintés, nem volt nehéz össze gyűjteni az embereket szinte jöttek maguktól
Shokugeki No Souma
1 héttel ezelőttig sok sok alkalommal rákerestem már erre az animére és sosem gondoltam volna ,hogy én valaha is egy főzős animét elkezdek nézni. Mindig ugy voltam vele ,hogy ennek semmi értelme sincs és az általam kedvelt műfajoktól is messze áll. Pontosan egy hete véletlenül belekukkantottam az első részbe. Nem bántam meg. A mai napra be is fejeztem az összes eddig kiadott részt és már az új évadot követem. Amit viszont az elején nem gondoltam volna az az,hogy első évesek létére már így bele fognak folyni a dolgokba. Innentől nem sok esélyt látok rá ,hogy a második évre át fog csúszni az anime , tehát Yukihira az első év végére vagy első vagy második lesz ha minden jól alakul. Gondolom ez azért történt így mert még sosem volt elsős diák a tíz elit első székében sőt még a másodikban sem és ezzel tudja majd túlszárnyalni az apját és Shinomiya-t is.
Úgy néz ki 12 részes lesz ez az évad és áprilisban 12-13 részben fog jönni az 5. és egyben utolsó évad.
A mostani évad olyan lett amilyen, abból főztek ami volt mondhatni.
De én jól elszórakoztam rajta. ( Tudom van még vissza egy rész )
A 11. részben Azami reakciói megnevettettek Hayami Show jól alakított. Amikor meg megszólalt az 1. évad openingje elpotyogtattam egy-két könnycseppet a régi idők szép emlékére.
Ez az évad elejétől való folyamatos főzögetés már kinyírt volna, ha egyben néztem volna meg Ettől függetlenül még mindig nagyon odavagyok ezért a sorozatért, ezen nem igazán lehet változtatni.
Egyébként különösen tetszik, hogy nem az az abszolút győzelem van a lázadók részéről, ami teljesen valósághűtlen lenne, ettől nagyon féltem az elején, hogy így megnyeretik velük.
Viszont a tény, hogy áprilisban folytatódik csak, eléggé elszomorít
Szerintem is gáz, hogy csak tavasszal folytatják, főleg hogy a mangának is vége már. Simán letudhatnák egybe. Viszont sajnos történetileg a mélypont fog jönni az utolsó évaddal, de ha a 3 extra fejezetet is adaptálják akkor szerintem méltó véget fog kapni az anime is.
Nya, vége ennek az évadnak is
Ez az utolsó rész nálam nagyon ott volt, sőt, egy tökéletes lezárás volt. Igazából nem olvastam a mangát, nem tudtam ebből hogy hoznak majd ki még 1 évadot, amíg meg nem jelent az a srác a végén, kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
Arra számítottam, hogy Souma lesz az első szék birtokosa, de soha nem gondoltam volna, hogy Erinából igazgatónőt csinálnak
És végignéztem én is az utolsó évadot!
Nagyon jó kis pörgős volt a szezon. Az előzőekhez képest itt aztán tényleg pörögtek az események. Még azt mondaná az ember hogy az előzőekhez képest ez egy igen vágott valami amiből sok minden kimaradt. De szerintem pont jó volt ez így.
És őszintén én inkább mondanám vagy inkább szeretném hogy ez lett volna a mű igazi vége! De hát be kellet hozni az új arcot a mangában. Valahogy azzal nem vagyok kibékülve. De azért várom annak is a feldolgozását és hogy meddig jutnak vele.
Amúgy nem tudom miért ennyi volt a végén a Megumins párbaj? Gondolom előre le kellet tudni mert nem fért volna a következő évadba enne kis a feldolgozása.
És még mindig állítom nincs is jobb páros mint Yukihira és Erina. És nem csak főzés szempontjából! Bár ez nem az a fajta (műfajú) manga
És a ballagók is tanultak a fiatalabbaktól!
Amúgy ezt a folyamatos ruhaszakítós vetkőzős művet nem lehet megunni. Még ha főzéstől is van.
Én mindig is túlságosan szerettem a Yukihira és Erina párost, ahogy mondtad, nem csak főzésben. Szerintem nagyon összeillenének, de ez tényleg nem olyan fajta sorozat, ami ilyenekkel foglalkozik.
Szerintem viszont érdekes az új arc, lehet főként azért, mert nekem ebből a sorozatból sosem elég, de nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz így vele. Az izgalmat fokozza nálam ez a kis időugrás is, így mintha kicsit felfrissült volna minden.
A Megmunios párbaj biztos hogy rendesen meglesz csinálva a következő évadban. Az kelleni fog az új karakter felvezetéséhez Itt szerintem vagy csak fanservice miatt volt benne vagy hogy kicsit feltüzeljék a manga ismerőket. Én azt szeretném, hogy a La dessert 3 fejezetét is dolgozzák fel majd. 12 részbe amúgy én nem hinném, hogy belefér a következő történetszál. Én arra tippelnék, hogy tavasszal 12 rész majd ősszel 10-12 megint. Vagy valahogy belesűrítik 12-be vagy egybe letudják 24-el
5. évad kezdés április 10
Pff hogy ennyire ne legyen igazam..... mi volt ez az összecsapott, kapkodó első rész?!! Tényleg ennyire muszáj hogy beleférjen a 12 részbe? Az előző évad utolsó része a manga 264. fejezet végéig tart. Erre az 5. évad mit csinál?!! Kihagy 12 fejezetet és a 277-től indul..... hát kösz XD. Ez így szarabb lesz mint gondoltam. Már most belenyúltak úgy a dolgokba hogy ebből nem fognak jól kijönni. 53 fejezet maradt onnan ahol az előző évad abbamaradt ami szerintem 24 részben kiférne de úgy néz ki hiú ábrándjaim voltak. Suzuki sensei így a megfelelő felvezetést se kapta meg, kihagytak egy csomó jobb pillanatot.... Aki még látta az új részt az szóljon már hogy neki hogy tetszett Az is aki csak animés és az is aki a mangát is olvasta.
Szerintem ez így már most nagy csalódás és nem értem hova rohannak, ha utolsó évad akkor miért nem lehet rendesen végigvinni?
Más csapat reklámozása az oldalon tilos csitu ez nem az a fórum.
https://nyaa.si-r ól letudod tölteni a legújabb részeket angolul.
Ugrás a fórumra: |