Úgy érzem, hogy a nagy "állat" és Yuji között meglesz a kémia
A "nagy állat" alatt ugye Toudou-ra gondolsz? Az ő beszélgetésükre én is kíváncsi vagyok. XD A nőkről tudna Yuujival beszélgetni, az biztos.
Na, az enyém pont nem.
Az enyém gyíkul van.
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Úgy érzem, hogy a nagy "állat" és Yuji között meglesz a kémia
Köszi a részt! Én is így érzek. Először azt gondoltam, hogy könnyedén, komolyabb stressz nélkül követhetem ezt az animét, de most meg ott tartok, hogy minden 5 percben vért izzadva frissítem az oldalt, hogy kinnt van-e a rész.
Gondoltam, hogy Todou és Yuuji jól kijönnek majd, de kicsikét másképp képzeltem el. A rész végén lévő tanácsra pedig kíváncsi leszek. Elvileg az Eltérítő Ökölben pont a késleltetett átokerő a jó, viszont Todou másképp gondolja. Viszont nem értem, hogy Yuuji, még ha el is fogadja Todou tanácsát, hogy fogja tudni javítani ezt, mert azt mondták, hogy az Eltérítő Ököl Yuuji fizikai ereje miatt lehetséges. Így viszont ha Yuuji nem fogja vissza az erejét, akkor csak az Eltérítő Ökölre lesz képes, ha meg visszafogja, akkor a kevés átokerő miatt gyenge marad az ütése. Nem értem még, de biztos kapunk majd magyarázatot.
Köszönöm szépen a munkátokat
Én a múltkori rész után: áááá, inkább nem hasonlítgatom a váltókihívást a Chunin-vizsgyához
Kaukazusi Gíikember: fogd meg a söröm
Haver, ezért jár a virtuális pacsi
Öcsém, ez a Toudou valami haláli egy pasas az egyik percben épp halálra akarja püfölni Itadorit a másikban meg már a legjobb barátjaként kezeli és arról álmodozik , mi mindent csinálhatnának együtt. A végén még tényleg jó barátok lesznek (Ha már itt tartunk valaki aki követi a mangát legyen kedves és írja már le, hogy az a sulis-szerelmet bevallós jelenet a mangában is benne volt, vagy csak kiegészítés?) plusz, kicsit Kenpachi-ra hajaz Ő is harcmániás
Az op miatt azt hittem Itadorinak lesz valamiféle helycserés-teleportációs képessége, meg sem fordult a fejemben, hogy Toudoué legyen. Ezt is csak azért használta, hogy ''megvédje'' vele Itadorit. Mindenesetre Toudounak nagy tekintélye van, ha visszakozás nélkül szót fogadtak neki. Vele mindenképp számolni kell, rohadt erős a fickó.
A vége felé a harc Itadori és Toudou között szép gördülékeny animálást kapott, viszont volt benne egy-két pont, ahol elég furcsa volt a rajzolási szög, pl mikor Itadori átdobja Toudout. Toudou utánna meg még oktatja is a gyereket, mi a fene?. Ami alatta volt zene nekem kicsit gyengus volt, szerintem nem illet hozzá annyira, kicsit durvábbra számoltam.
Miwa meg szegény egyáltalán nem illik abba a csapatba.
A Juju-Kószában Gojou nem hazudtolja meg magát:az a lány tetszik az aaaa.... tudod na... melyik is... az a frufrus aki kedves
Gondoltam, hogy Todou és Yuuji jól kijönnek majd, de kicsikét másképp képzeltem el. A rész végén lévő tanácsra pedig kíváncsi leszek. Elvileg az Eltérítő Ökölben pont a késleltetett átokerő a jó, viszont Todou másképp gondolja. Viszont nem értem, hogy Yuuji, még ha el is fogadja Todou tanácsát, hogy fogja tudni javítani ezt, mert azt mondták, hogy az Eltérítő Ököl Yuuji fizikai ereje miatt lehetséges. Így viszont ha Yuuji nem fogja vissza az erejét, akkor csak az Eltérítő Ökölre lesz képes, ha meg visszafogja, akkor a kevés átokerő miatt gyenge marad az ütése. Nem értem még, de biztos kapunk majd magyarázatot.
Ugrás a fórumra: |