Majd figyeljetek csak Yuuji és Gojo csapatot alkot és megmentik a napot Én ebben bízom mert nem lehet, hogy Yuuji végig meglesz alázva.
Jujutsu Kaisen manga
220. fejezet
Ha valami, akkor ez a vihar előtti csend a manga utolsó nagy összecsapásai előtt.
Kenjakunak a Koganéja ugyanúgy viseli a varratokat a fején, mint maga Kenjaku. Erős kezdés.
Van 4 különleges akadály, aminek eltávolításával Tengen véget vethetett volna a játékoknak, de azzal 1000 évnyi védelmet tett volna semmissé, és a beözönlő átkok megtizedelték volna az embereket. Bízott benne, hogy a jujutsu sámánok majd leverik Kenjakut, de eddig Kenjaku áll nyerése.
A jelek szerint Tengen nem olyan, mint aki kilehelte volna a lelkét, pedig a Kenjaku vs. Yuki & Chousou harc után nagyon úgy tűnt. Úgy néz ki, mint egy báb, akit irányítanak.
A múmia, Sukuna múmiája szerepel az 1. fejezet színes dupla-oldalán.
Bastian írta:
Simán el tudom képzelni, hogy behoz majd egy utolsó szabályt, hogy a játék akkor ér véget, ha a Főboss (Sukuna) lemészárol mindenkit vagy őt győzik le a talpon maradt játékosok.
Na hát akkor szépen sorban:
-az RCT nekem eddig tök randomnak tűnik, valakit megölhetsz majd visszahozhatsz az életbe (lásd Yuta) de egy kezet visszanöveszteni az már más kérdés
Tippre az átokenergia nagyságától függ, aztán majd meg lesz ez valamikor magyarázva
-Yuuji mentalitása teljesen más lett, és ezért képes bármit megenni. A fejezet alapján a maradék tetyáját fogja, de jobban örülnék a Sukuna múmiának
-most mint testvéreire hivatkozott, végre össze lett rakva ki az egyik szülő? Nem is értettem miért olyan hihetetlen nekik hogy Choso az öccsének gondolja, azért az elég egyértelmű jelek+Choso beszámolója alapján ki lehet következtetni ki Yuuji anyja
-nincsen vágódeszka MC *.* ha jól emlékszem az volt hogy az RCT után marad sebhely, így valószínűleg rendelkezik regenerációval a főhősünk
-most sem volt Nobara :'( ha Gojot kiszedik a közeljövőben, akkor ott végre ki kell nyögni mi van vele. Ráadásul értelme is lenne visszahozni, valószínűleg elég jól működne a képessége ha találnának egy Sukuna ujjat. És ha már Gojo, az új szabály kizárja azt is hogy valaki helyet cseréljen vele 100 pontért? Ha egyáltalán nem mehet be a CG területére sok értelme nincs visszahozni, nélküle meg nem látom hogy nyerne a jujutsu bosszúállók alakulat
Szerintem ha Gojo kijutna a börtönből az növelné Kenjaku legyőzésének az esélyeit
Nélküle elég necces lesz ez a dolog.
De ha legyőzik Sukunát és Kenjakut ugyanúgy véget ér a játék?
Hana-t nem akarja a mangaka, hogy harcoljon Sukunával és számomra olyan mintha igy lenne kiszedve a játékból pedig nincs rá semmi érthető magyarázat.
Engem érdekel mi lesz a manga vége és Yuujival is mi fog történni hmmm
Nekem az a bajom a tesóinak a megevésével, hogy akkor gondolom ugyanazokat az átoktechnikákat használná. Szeretnék valami újat látni. Például a múmia megevésével meg lehetne végre válaszolni, hogy mi volt a Sukuna által előhívott tűz Jougo ellen. Ha most Sukuna rááll Megumi átoktechnikáinak a használatára, akkor nem tudom, hogy miért használná megint azt a tüzet.
Szerintem nem lesz baj Gojou behozásával a játékokba. Abban nem vagyok biztos, hogy időrendben az új szabályok behozását követően zajlik a beszélgetés Ui Ui és Maki között vagy csak latolgatnak, de egyáltalán nincsenek megijedve, Maki határozottan állítja, hogy Gojou vissza fog térni.
Úgy számolom, hogy maximálisan olyan 34 fejezet jöhet még az évben. Azt hiszem májusban lesz egy ünnepi szünet, decembert pedig mínusz kettővel számoltam.
A Sukuna féle tűz gondolom a tetkóihoz kapcsolódik, el tudom képzelni, hogy azokkal tárol más technikákat. Egyébként Uraumere nem vonatkozott az új szabály, kíváncsi vagyok, erre mit reagál final boss uraság.
Maki semmitől nincs megijedve jelenleg, azt is fapofával mondta végig hogy Kenjaku kinyírta Yukit és elvitte Tengent
Idén nem látom hogy ezt befejezné Gege, túl sok minden van még hátra. Egyébként egészségügyi dolgok miatt sietne vele? Ha igen, tarthat szünetet, átállhat két heti/havi megjelenésre vagy akármi, nem muszáj speedrun módban befejezni ezt, csak ne essen át a ló túloldalára és legyen belőle egy HxH 2.0
Hivatalos közlemény nincs az egészségügyi állapotáról, de feltűnően sokat romlott, egyszerűsödött a rajzstílus. Szerintem Akutami-sensei nem bírja már a terhelést, a határidőket, és lehet, hogy a kedve sem a régi már. Inkább minél előbb befejezné. Shibuya vége felé nagyon látványossá vált ez, plusz azt követően történt nem sokkal az 1 hónapos szünet is, miután skicces oldalak voltak a fostalicska Zenin történetszálban.
Anno olvastam egy elméletet arról, hogy a manga köteteknél a kötetszámot tartalmazó belső borítóknak van egy tükrözött párjuk. Ha jól emlékszem, akkor az elmélet 28 kötettel számolt. Meglátjuk, hogy igaznak bizonyul-e. Fejezetekben ez 253 fejezetet jelentene, ha minden fejezet ugyanolyan hosszú, de akár lefaragható ez 250-re is, ha mondjuk az utolsó fejezet, fejezetek hosszabbak oldalszámban.
Nekem a perfect preparation szállal nem volt bajom, max annyi hogy valszeg eredetileg hosszabb lett volna, amit később a Sakurajima colonynal pótolt (ez viszont fos lett szerintem is). Egyébként bőven belefért volna 250 fejezetbe a történet, csak a CG harci része rettenetesen szét lett húzva, tök felesleges volt ennyi harc azért hogy mindig nyerjenek a jó karakterek aztán ugorjunk a következő csatára. Ráadásul az egész arc tök hullámzó, Hakarit pl a történet eleje óta úgy hypeolják mint az új generáció egyik nagy tehetsége, erre volt másfél harca meg valszeg 15 fejezeten belül kinyírja Sukuna, kösz
Sosem értettem az egészségügyi dolgot a mangáknál, annyi de tényleg annyi megoldás lenne rá, szünetek, kétheti/havi megjelenés, mással rajzoltatás,akármi. Ha meg tudja magáról hogy nem akarja sokáig ezt csinálni ne kezdjen bele egy baromi hosszú mangába, a HxH ugyanez, minden arcnál 10 új dolog be lett dobva aztán ott tartunk hogy valszeg csak akkor lesz befejezve ha Togashi meghal és valaki más megírja.
A Zeninek kifejtetlen hulladékok lettek. Naoya csak azért visszatért átokként, hogy Maki, az erős, független nő rögtön levágja.
Azt hiszem 4 heti adagot kell nekik leadniuk különböző határidőkig. Ha megcsúsznak, akkor indul a dominóhatás. Ez érthette utol Akutami-senseit. Horikoshi is eleget szenved ezzel, függetlenül attól, hogy nem érdekel már a Broki Akadémia a mérhetetlenül unalmas utolsó történetszálával.
A Boku not én is kukáztam, meg is fogadtam, hogy nem kezdek bele több shounenbe ahol a barátság az egyik legfontosabb dolog.
A határidőkkel nem vagyok tisztában, de több opció is van, a HxH sem került ki a magazinból mostanáig ha jól tudom, a Black Clover is elment az utolsó arc előtt több hónapra, a Chainsaw Man meg másfél évre elment mielőtt jött a part2. Talán a Jujutsunál utóbbi lett volna a legjobb opció, Shibuyában lezárni mint part1, nagy szünet, és újult erővel indul a part2, annak most lenne vége, újabb szünet, és akkor a part3 az utolsó nagy final fight. Ehelyett valszeg kapunk egy speedrun módot ahol minden fejezetben meghal vagy 5 karakter és augusztusra végzünk is lol
Ha gigantikus sikerekről van szó, akkor szerintem már nem csesztetik annyit a mangakákat. Ha be akarják hamar fejezni, akkor befejezhetik. A Kimetsu is aránylag rövid idő alatt véget érhetett. A mangakákon múlik, hogy szeretik-e annyira a művüket, van-e bennük annyi alkotói büszkeség, hogy beleadjanak apait-anyait a végletekig, vagy minél hamarabb túl akarnak esni rajta, ha a minőség romlásának első jeleit észlelik. Sajnos, több mangakánál tapasztaltam már az utóbbit...
Ugrás a fórumra: |