És fekete Zetsu használja a Bijuu formát miután lenyúlta Minatotól. Nagyon brutálisan néz ki. Kb. 2x akkora Zetsu Kyuubi módja, mint a Juubi. És sokkal keményebben is néz ki.
Naruto - Szereplők
Ó, basszus. És bírjam ki addig amíg el nem jutok a részig.
Nevetséges. : ((
Igen ez lesz az. De amúgy biztos, hogy tudni akarsz egy csomó dolgot előre úgy hogy közben csak azt a pár dolgot kapod ki, a többi ahhoz vezetőt meg nem tudod? Pl. az előzőre visszatérve hogy kerül oda Minató!? Ez így szerintem nem túl jó. DE ez személyes vélemény, ha téged így is érdekes akkor tudunk segíteni.
Ja és ne higgy el mindent amit az előttem szóló írt!
Igen-igen. De, előbb le kéne töltögetnem mindent a Laptopomra. 15 nap alatt lehet le tudnám zavarni 220+ résztől, nem?
...biztos, hogy tudni akarsz egy csomó dolgot előre úgy hogy közben csak azt a pár dolgot kapod ki, a többi ahhoz vezetőt meg nem tudod?
Azért a négy szavas szabályt tartsuk be, Itachi-chan.
Amúgy, ha már szereplők és... ha már Zetsu úgyis uralja ezt a Topikot (hála nekem, mert hát... biztos én vagyok a tudata, titokban), egy jó barátomtól kaptam meg ma ezt a Plüsst, amit a macsekom üdvözölt is:
Azok a fekete pontok pedig, mindig ott voltak Fekete Zetsun.
Ne aggódj, ha a macskámon múlik lenyalja majd. Nagyon megszerette.
Kedvenc szereplőim :
Naruto (Mert ő a főkarakter, és a róka a kedvenc állatom, és a kyuubi is egy róka, stb...)
Sasuke (Mert hát na, akkor na, miért ne?)
Ero-sennin (A perverz remete elég vicces is szokott lenni)
Boruto (Mivel naruto a TOP1 Kedvencem ezért, hát a fia is lehet a kedvenceim között)
És végül!! Az utolsó nem más mint!! : Minato (Nemtudom miért, csak úgy)
Kai-san írta:
Kedvenc szereplőim :
Naruto (Mert ő a főkarakter, és a róka a kedvenc állatom, és a kyuubi is egy róka, stb...)
Sasuke (Mert hát na, akkor na, miért ne?)
Ero-sennin (A perverz remete elég vicces is szokott lenni)
Boruto (Mivel naruto a TOP1 Kedvencem ezért, hát a fia is lehet a kedvenceim között)
És végül!! Az utolsó nem más mint!! : Minato (Nemtudom miért, csak úgy)
Szerintetek milyen jó lenne így narutó? :
http://www.canail...287804.png
Hát az 100% hogy jobb mint a mostani (Boruto the movie) .
Ugrás a fórumra: |