Fairy Tail manga - Spoiler és annak megbeszélése
Tegyétek ahogy jónak látjátok! Megfogadtam magamnak, hogy (nem sírok ) az 500-as spoilerek lesznek azok amiket semmiképpen nem fogok megnézni.
Szerk.: Nem tudom, számomra nem voltak hatalmas spoilerek. Legalább ennyit el is vártam Viszont az utolsó kép eszméletlen menő. ^^
Diablo az nekem se tiszta majd hétfőn kiderül pontosan, de hihetetlen mekkora érzelmi löket lesz benne Geri majd ha az egész fejezetet látod a könnycsepp elkerülhetetlen! Nem tudom nekem ez még mindig szivenütős ezt nem tudtam volna elvárni Kövi fejezet címe is nagyon adja magát....
Érdekes-érdekes. Azért az eddigiek alapján még nem veszem biztosra hogy Juvia nem fog visszatérni. Viszont ha valóban így marad a helyzet akkor nagyon hasonlít a manga a sensei előző munkájára Az 500. fejezet címe nagyon érdekesnek hangzik. Lehet a hogy sensei előbb a többi szereplővel foglalkozik, majd mikor véget velük, csak akkor tér rá Natsu-ra és Lucy-ra
Ugyan, Jon, a FT fórumosokért bármit. A többiek kommentjét amúgy csukott szemmel görgettem át, hogy még véletlenül se...
Egyébként az volna a jó, ha az 500. fejezetet senki nem lőné le magának, mert az biztos nagyot fog ütni, hát még ha nem spoilerezzük el magunknak... :3
Igen, sok köze van a Rave Master-hez. Ha jól tudom sok karaktert az ottani emberek mintájából alakított ki. (pl. Gérard).
Meg az alsó panelen feltűnhet néhány ismerős arc
http://naruto-kun...Tail/102/3
Off: Oliver, gyere csatlakozz a sötét oldalhoz....tudom, hogy Te is sóvárogsz egy menő FT-s avi után
Egyszerűen nem akarom elhinni ezt a kettős harakirit Rómeó és Ju(v)ia módra és azt, hogy Juvia "meghal"(az egyik kedvenc karakterem, úgy bírtam a képzelgéseit és az állandó féltékenységét).
Ellenben a külföldi oldalakon olvasható teóriáknak van némi alapja amivel én is egyetértek- Juvia "vérmágiát" alkalmazva feláldozza életét és megmenti Grayt, aki látva, hogy "szerelme"halott átáll a "sötét oldalra"(egyébként a sötét Gray tökre úgy néz ki mint Silver). Invel ennek a szívszorító jelenetnek tökre örül, hiszen így a aktiválja E.N.D legyőzőjét. Ezzel párhuzamosan Natsu valamilyen módon visszamegy a csata színhelyére. Invel pedig szembesíti "Darth" Grayt, hogy itt van E.N.D és kinyírhatja. Az 500. fejezetben pedig a két barát harcát látnánk. A harcnak invel is tudna örülni,hiszen ha E.N.D elpusztul, nincs aki kicsinálja a szeretett császárát.
Az ilyen teóriákat olvasva viszont arra nincs semmilyen tippem, hogy hogy fog E.N.D aktiválódni? és azt, hogy fog Juvia megmenekülni, ha már "meghalt" (elvileg az icelock mágia csak akkor oldódik fel, ha az egyikük meghal)? Mondjuk az utóbbira lenne több elképzelésem (Brandish, Draculos Hyberion, vagy hibernálja a testet valamelyik jégmágus.
Nem fogok hazudni,Juvia egy rohadt idegesitő karakter. Akinek a forgatókönyve csak 1szóból áll:Gray.
Állandóan kiidegel a szerelmi riválissal Lucy ellen,csak Gray foglalkozik és nincs semmilyen érdekes szerepe Gray kivül. Reménykedtem,hogy a timeskip alatt sokat változik,de nem.Sőt még rosszabb lett.
A csaj 100% túl fogja élni,mert még1(GajeelxLevi) trap nem fogok bedőlni.
Elnézést minden Juvia fannak.
Hát igen, lehetne itt vitatkozni. Mindenkinek megvan a saját véleménye, a másét meg próbáljuk meg tiszteletben tartani
Egyébként sok fan nem érti meg, hogy egy mangaka mit érezhet ilyenkor. Azzal, amikor ilyen választás elé állítja magát nem az a célja, hogy velünk olvasókkal kicsesszen. Ő is ugyanúgy megkedvelte a karaktereit amiket olyan nagy igyekezettel és fáradságot nem kímélve alkotott meg. Persze, hogy ő is nehezen vál mege tőle. Akik meg csak azt tudják hajtogatni, hogy ehhh (! ) már megint túlélte Ez meg Az akkor nem látják át a dolgokat.
Engem nem zavar, hogy nem haltak meg sokan, elvégre nem egy Akame ga Kill, a műfajról meg ne is beszéljek Halál nélkül is történhetnek drámai fordulatok, figyeljétek csak meg. Khhmm (500)
Egyébként igen, ezen a Juvia dolgon én is gondolkodtam. Eddig minden harcánál el lett lőve ez a mondat: "Juvia teste vízből van." Remélem nem itt feledkeznek meg róla A jég megsebzi a vizet?
Mondjuk az előző fejezetben lévő érdekesség után, hogy Invel megfagyasztotta a jeget már mindegy is. ^^'
http://yonkouprod...Spread.jpg Csak egy kép googleről. Asz'em a 500. fejezet borítóképe.
SPOILER!!!! Itt van az 500. fejezet néhány oldala. Úgy nézem, hogy 2 Spriggan tagot is kiütnek majd.
http://yonkouprod...-spoilers/
Direkt nem linkeltem spoilert hogy mások véletlen se spoilerezzék el maguknak...a SEMMIT. Ez egy trágya fejezet volt hihetetlen nagyot csalódtam az FT-be bár remélem nektek nem ez lesza véleményetek de én már feladom hogy itt kicsit drámait is kapjunk.... Mérgemben elgondolkodtam h dobom a mangát de hát szeretem annyira hogy kövessem a végéig
http://yonkouprod...-spoilers/
Már rég linkeltem,de itt van a fél fejezet.Egyelőre érdekes.
sasa87 írta:[/url[quote][url=http://www.naruto-kun.hu/forum/viewthread.php?thread_id=44&pid=18728#post_18728]Jon97 írta:
Azt várom még Inveltől, hogy elmondja Graynek, hogy Natsu END. Ez hatalmasat szólna, és már ideje is lenne tisztába tenni mindenkinél, hogy miért harcolnak is pontosan. Ill. hogy milyen körülmények között.
100%,hogy megfog történi. Ez lesz Invel utolsó szavai.
Ugrás a fórumra: |