így van. Herms-től vettem én is az infókat, mint ahogy a link is mutatja...futott már bele Ő is fake-be. De az esetek 90%-ban amit kitett az tükrözte a valóságot.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Szóval összegezve: Gokut még püfölik a csajok a heti részben nagyon izgalmas lesz... Utána jövőhéten átmegy Ultrába és visszaszorítja őket, de nincs arról szó, hogy kiüti őket csak visszaszorítja. Utána legyőzik az universe 2-őt az androidokkal majd nekimennek az universe 4-nek.
Bár mire így Goku Jirenhez ér lemerül Ultra formában
És elvileg valaki felfogja magát áldozni a 4-es univerzum ellen a 7-esből. De én nem emlékszek, hogy ott lenne erős tag...
Hamarosan írok egy összefoglalót, hogy hogyan lehet a legkönnyebben megállapítani, hogy a spoilerek igazak e, van e hozzájuk forrást, kik a megbízhatóak, stb. Én kb sosem érek rá mostanában, amikor ezek kijönnek, hátha másnak jobban van erre ideje és akkor mindig hamar tájékoztatva lesznek az emberek ezekről.
Meg is jöttek mind a kettő magazin spoilerei, az egyik 115-117-ig leírással, 118 címe, a másik 115-116-ig leírással és 117-119-ig címekkel.
Kezdem a szokásos jó hírrel, nem lesz szünet 119.részig !
Ken Xyro frodításával a spoilerek és részleírások:
Ha Gokunak át kell mennie Ultra Instinctbe, akkor elég gyengék voltak azok a feltételezések, hogy jött volna Frieza és Ő üti ki Keflát.
Minden tiszteletem a fanmade cuccoké, nagyon király ez a kép:
https://img00.dev...bswbaj.png
Jaeger írta:
És elvileg valaki felfogja magát áldozni a 4-es univerzum ellen a 7-esből. De én nem emlékszek, hogy ott lenn erős tag...
Nem hiszem, Goku nak át kellene mennie Ui be, csupán csak kitör belőle a harc alatt. Nagyon megnézem, miként alázza a többi harcost e formában.
Meg mindig a 110. rész hatása alatt vagyok.
Az animátorok akkor iszonyat jól elkapták a forma szerinti ösztönös mozdulatokat, olykor elnagyolt és hanyag stílust, ami ezzel jár.
Hát ahogy a spoillereket nézem szerintem a következő pár részben gyorsul kicsit a menet és búcsúzunk az U2 és az U6-tól is!
Az U6-ért azért kár. Remélem (egyébként szerintem biztos) nagy szerepe lesz még a jövőben neki.
Az U2 meg remélem tényleg kiesik! A legjobb ami végre történhet.
Azért az is jó kérdés hogy megy át Goku Ultra formába. Lesz elég ereje?
Az U4 bogarait meg nagyon rejtegetik. Kíváncsian várom őket mit is tudnak. Azért remélem nem csak rejtőzködni. Már csak az izgalom miatt is.
KingBradley: Úgy érted, hogy nem változik át csak magát a képességet fogja használni?
Superlacko: Igen mindig vigyori de van az a rész a specialba amikor mindenki le van döbbenve Jiren erejétől. Quitela meg hátradőlve becsukott szemmel mosolyog. Látta mire képes Jiren de mégis nyugodt azért ez jelenthet valamit.....
Csak eddig bírta Goku 1 percig talán ebben a formában, most ha ilyen korán átmegy nem tudom mennyi ereje marad mire odaér Jirenhez.
Ez inkább lassan azokat az elméleteket kezdi erősíteni, hogy nem Goku győzi le Jirent vagy nem egyedül
KingBradley írta:
Nem. Szerintem nem tudatosan változik át, a harc heve hívja életre a formát. Nem szükségből, akarattal alakul át. Erre gondoltam.
Fentebb írtak, előtted, h át "KELL" változnia.
Ugrás a fórumra: |