Durzo írta:
Előző oldalon ha megnézed, ott formálódnak a karján az izmok, szóval igazad lehet.
Viszont, akkor nem értem, mert mikor utoljára látjuk épp lecsukják, de az ereje még megvan. És jelen állás szerint AfO csak elvenni tud képességeket (Ragdoll), majd azokat tovább adni (Noumuk).
Szóval, hogy kerül Muscular képessége (aminek elvileg még a birtokában van) egy Noumuhoz? Főleg mivel Afo is hűvösön csücsül már egy ideje.
Túl sok ember van ahhoz hogy ne legyen másnak is hasonló képessége lásd Kirishima és Tetsutetsu. Mástól is simán lophatták. A Noumu elengedése meg lehet azért most történt mert Endeavor lett a No. 1. Hero.
Jelen állás szerint amugy AFO tud visszadni egy képességet amit elvesz, de azt egy bizonyos nem túl hosszú időn belül különben már nem képes rá és az illető képesség nélkül marad.
Még az új arc elején vagyunk még bármi történhet. Kezdésnek ez a új Nomu készítése is már sokkal hamarabb elkezdődhetet még AFO irányítása alatt. Az is lehet az új főgonosz aki a Nomukat készítő vagy tökéletesíti.
Amugy nem elég csak a DNS a Nomukhoz? Az első Nomu is tartalmazta All Might DNS-ét azért volt olyan erős. Nem hiszem, hogy konkrétan AFO ellop egy képességet majd belerakja egy Nomuba majd ő pedig lemond róla. Ha jól értem AFO eredeti képessége az, hogy tud képességet adni másoknak. De egy normál ember két képességet nem tud elviselni. Ha igy van akkor lehetnek ezek a képességek tartályban is, hogy azokat már csak be kelljen helyezni egy Nomuba amit AFO korábban megtehetet. Persze lehet én gondolok valamit félre .
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Jaeger írta:
Amugy nem elég csak a DNS a Nomukhoz? Az első Nomu is tartalmazta All Might DNS-ét azért volt olyan erős. Nem hiszem, hogy konkrétan AFO ellop egy képességet majd belerakja egy Nomuba majd ő pedig lemond róla. Ha jól értem AFO eredeti képessége az, hogy tud képességet adni másoknak. De egy normál ember két képességet nem tud elviselni. Ha igy van akkor lehetnek ezek a képességek tartályban is, hogy azokat már csak be kelljen helyezni egy Nomuba amit AFO korábban megtehetet. Persze lehet én gondolok valamit félre .
Miért tartalmazta volna a dns-ét? Az All Might elleni harcra "tervezték", olyan képességegeket kapott, amivel felveheti vele a versenyt (regeneráció, ütéselnyelés (vagy nem tudom hogy lett lefordítva)), de semmi dns nem kellett ehhez.
Pedig jelen ismereteink szerint így van. Ellopja (ilyenkor a sajátja lesz a képesség, tudja használni meg minden), majd tovább adja, ha nem kell már neki. All Might ellen is vagy 5-6 képesség kombinációjával harcol+azok amikkel érzékel. Plusz az első Noumu szuperregenerációját is azért adja tovább neki, mert ő már nem tudja hasznát venni.
A tartály ő maga, benne vannak a képességek, amíg át nem adja valaki másnak.
Még az új arc elején vagyunk még bármi történhet. Kezdésnek ez a új Nomu készítése is már sokkal hamarabb elkezdődhetet még AFO irányítása alatt. Az is lehet az új főgonosz aki a Nomukat készítő vagy tökéletesíti.
Persze, hogy AfO alatt kezdődött, sőt eddigi infok szerint csak ő képes Noumukat gyártani. Azt nem értettem, hogy ha ez konkrétan Muscular képessége, akkor azt mikor vette el tőle, mert mikor lecsukják még megvan neki, és közvetlen utána (1-2 napon belül) AfO kikap All Mighttól. Ideje sem lett volna rá.
Pennynek lehet igaza és ez csak egy hasonló képesség, nem pont Muscularé. Akkor viszont tárgytalan az egész.
"Madár" létére madarakkal poénkodik és egy olyan világot szeretne, ahol a lehető legkevesebbet kell dolgoznia. Tudom már, hogy miért bírom Hawks-t. Ő Sans az Undertale-ből.
187. fejezet: http://ww2.readmh...apter-187/
Na ez egy epic egy csata már most is. Nem számítottam kevesebbre a kettő legjobb hőstől.
A Todoroki családi pillanatok pedig nagyon aranyosak. Többet is elbírnék belőlük .
Fuyu és Natsu. A harmadik tesó pedig Aki vagy Haru lesz?
És tényleg, a fekete Noumuk mindig erősebbek voltak a többinél. Ez hogy nem tűnt fel eddig?
Viszont ez a Noumu kegyetlen tápos. Meg ahogy látom több képessége is van, mint az eddigieknek.
Hawks quirkje pedig elég erős így. Most már világos mivel (is) tudott a második helyig emelkedni.
Durvulnam az események! Endeavor ugyan ott kapot lövést ahol Todoroki is megégett.
A pici vissza emlékezés szerű részek pedig nagyon tetszenek . Egy picit belelátunk a múltba is.
Azigen. Ezen meglepődtem, azért az elég komoly seb. Bár szerintem fel fog állni még ezután. Az no. 1 nem dőlhet ki ennyitől. Főleg most, mikor elkezdett megváltozni.
Jó kis harc ez. Endeavor tüze a végén ha jól látom kialudt, de csak nem dől ki ennyitől az újdonsült no1. Kirishima és Togata meg remélem kapnak valami szerepet a közeljövőben, különben Hawks lesz az új kedvencem.
Endeavor ugyan ott kapot lövést ahol Todoroki is megégett.
Azért elégé elkezd durvulni ez a manga is Ez a új Noumo azt hittem gyengébb, de igy is nagyon nagyon erős. Túlélte simán Endeavor legerősebb támadást azért az kemény. Ahogyan láttom ez a ellenfél típus ellen még All Might sem tudna semmit csinálni. Amugy ha jól veszem ki akkor Endeavor túlmelegedett és az volt a gond? A teste nem birt volna ki nagyobb hőt?
Ezután biztos vagyok benne, hogy talpra fog állni és ezzel a sérüléssel talán a fiához is közelebb fog állni. Most fogja megérteni igazán mi az a Plus Ultra.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Jaeger írta:
Amugy ha jól veszem ki akkor Endeavor túlmelegedett és az volt a gond? A teste nem birt volna ki nagyobb hőt?
Igen. Ugyan az kb, mint Shotonál a túlságosan átfagy és nem tudja használni többet a képességét hatás, amit a tűz fele használatával egyensúlyoz. Ezért is veszi el a feleségét, hogy majd a gyerekük ne hevüljön túl ilyen hamar.
Amúgy a harmadik Todoroki gyerek egyre gyanúsabb. Miért nem láttuk most? Meg miért van nagyon takargatva az arca?