Nem értem mi értelme lenne Dekut legyengíteni, mégis sokan ezen lovagolnak.
Ha elveszik a One for Allt a korábbi képességekhez is kötve hiszem, hogy hozzáférne mivel az kapcsolja össze őket. És átlagos képességekkel legyél akár mekkora zseni semmit nem lehetne elérni Tomura meg Gigantomachia ellen.
Deku amikor Overhaul ellen harcolt annyit bejátszhattak volna, hogy visszafejlődött volna a teste a Muscular előtti állapotba Eri képessége miatt. Úgy rendbejött volna úgy ahogyan a keze, de inkább abba az irányba mentünk, hogy így jelenleg egyre erősebb és erősebb lett a teste meg sokkal jobban kontrollálja az erejét. Ezért képes a 45%-ra is.
Viszont ez nem volt téma, de a mangaka útközben meggondolta magát.
A manga elején All Might azt hiszem azt mondja, hogy egy nagyon erős izmos test is kell a OFA-hoz. Viszont mióta bejöttek a korábbi használok nincs mindenki úgy kigyúrva mint All Might. Szóval szerintem igazából az irányítás a kulcs.
Nem lehetetlen, hogy láttunk tőle majd egy 100%-ot ismét vagy majdnem 100%-ot.
Van képessége amivel megtudja találni Dekut viszont először Japánt akarná uralni Tomura, ami eltarthatna egy ideig addig Deku biztonságba lenne külföldön. De szerintem nem ez az utatt választja majd a mangaka.
Egy jó kis Deku és Bakugo kombinált támadást nagyon várok