Számtalan fórumot nézegettem, a redditen és az myanimelisten érdekes hozzászólásokat olvastam, de a lényeg a lényeg megvannak bizonyos okok, a studio Deen attól függetlenül hibás, és elég tróger munkát adnak ki. Nem kellett volna elvállalni, mivel állítólag el voltak havazva, mert ilyen munkákat ha kiadnak, akkor hitelrontás lesz belőle és a kutya se fog velük foglalkozni. Ugye nekik ez a munkájuk, amiért fizetést kapnak mint minden más ember a saját szakmájában, és a fogyasztó réteg nagyon nagy része piszkosul elégedetlen ezzel a színvonallal.
Én megértem azt hogy emberek hibáznak, lehet rossz napja mindenkinek, de náluk ez konstant és nemhogy javul a helyzet, de még romlik is. A legutóbb kijött epizód jobban sikeredett valamelyest, de olyan érzésem van ,hogy már csak a szinkronszínészek húzzák az egész sorozatot.
Amennyire a kedvencem volt a Nanatsu no Taizai, most annyira lesüllyedt a számomra. Mangát a heti kiadással követem, anno MMV-kkel kezdtem és meg kell mondjam, hogy sokkal minőségibb alkotások kerültek ki abból is úgy, hogy megpiszkolja a "profi stúdió" munkáját is. Mint ahogyan sokan írták fórumokon, mintha egy fanmade kreálmány lenne az egész.. akkor még jó is lenne, de sajnos nem az.