Na és? Az majdnem 10 évvel ezelőtt volt (8 talán...). Az, hogy egy kiragadott pillanatban milyen volt a grafika (amúgy én nem emlékszem rá, hogy valami zavart volna ott, szóval annyira vészes nem lehetett), sok-sok évvel ezelőtt, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne később jobb, rosszabb, vagy akármilyen.
Márpedig azóta is voltak nagyon-nagyon jó minőségű részek, bizony az elmúlt években is. És én is nagyon bízom benne, hogy az utolsó pár részt rendesen megcsinálják. Nekik is érdekük. És ha már ennyit fillereztek....akkor mi is megérdemeljük.
De igazából amit még jobban remélek, az az, hogy nem fogják teletömni fillerekkel. Az nekem sokkal többet levesz, mint a gyengébb rajzolás, vagy animáció. Mert az a hangulatot rontja el. Márpedig a Narutonak (ahogy amúgy a legtöbb shounen mangának és animének szerintem) a hangulata a lényeg. És őszintén, azt nem nagyon ronthatják el. Elképzelem a 698-99 részeket zenével Ezekkel a zenékkel Sírok, ne idegesítsetek (vagyis fogok)
Jó lesz ez, szerintem Remélem, ha most visszatérnek, akkor már be is fejezik. Mert ha megint elmennek fillerezni...na azzal vágják tönkre a hangulatot. Mert annak azért fel is kell épülnie, és az nem megy egy-két rész alatt, újra vissza kell zökkennünk a sztoriba.
Úgyhogy ha rendesen, normális tempóban végigviszik innen, akkor rossz már nem lesz. Aztán, hogy emlékezetes lesz-e, vagy csak simán jó, az rajtuk áll.