IDead írta:
sziasztok olyan kérdésem van hogy ti ezt ingyen csináljátok e mert ha igen akkor
szeretnék segíteni ám bár nem tudom hogyan formázátok a feliratot és milyen programmal dolgoztok ha ehez kapnék infót akkor gondoltam arra hogy szabad időmben elkezdek videókat készíteni olyan régi animékről amit szerintem érdemes lenne lefordítani és azokra nincs is határidő emelett kezdésnek jót tesz a gyakorlás
válaszotokat előre is köszönöm
A legfontosabb részre egyetlen kolléga sem válaszolt: igen, mi ezt teljesen ingyen, a szabadidőnkben csináljuk, egyfajta hobbiként. Nemrég volt feliratformázó felvételi, itt találsz róla részleteket: https://www.narut...dmore=2025
Egyelőre azt javasolnám, hogy ha tényleg érdekel a téma, merülj el benne és autodidakta módon tedd magadévá a tudást, ugyanis jelenleg is zajlik 5 formázó kiképzése, és egyszerűen nincs kapacitásunk még egy személyt elindítani az úton. De később még biztos lesz lehetőség ^^
Ha úgy érzed, megtanultál mindent, amire szükséged lehet, nyugodtan küldd el a munkádat a hírben található e-mail címre.