köszi a részeket
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Szia Ayagii, előszőr is köszönöm az új fordításokat és a belefektetett munkádat. Én már sok-sok éve követem ezen mű fordításának folyamatát (a 16. rész óta, annó még az indán kezdtem), de soha nem sürgettelek benne, mert tisztelem a fordító mögött élő ember és annak magánéletét. Azzal együtt is, hogy nem tudok angolul, így csak is a Te fordításaidnak köszönhetem ennek a nagyszerű történetnek a megismerését. Az összes lefordított részt lementettem (kb. 150 GB) és még sokszor fogom megnézni őket. Tehát úgy gondolom nem csak 2-3 ember várja a fordításodat, hanem legalább két-három tucat és csak azért nem zajonganak mert megtanulták, hogy egy fordítás soha nem késik, soha nem jön korán, hanem mindig akkor jön, amikor ideér . Hatalmas köszönet a csak nem 5 éves kitartó munkádért !
ZIHAMI írta:
A részek miért ilyen lassan jönnek ki ?
+2 rész már készen van, és most álltam neki a 3.-nak, de a kedvedért szívesen elhalasztom még egy hónapot.
Viccet (vagy mégsem?) félretéve, több oka is van:
1. Mindenki a DD2-t nézi, úgyhogy minek hajtsam magam a legalább 3 emberért, aki még ezt nézi. Ráérek vele.
2. Az utóbbi 1-2 hónapban majdnem minden nap órákat dolgoztam a ház körül, mert felújítunk, betonozunk, minden szart is csinálunk egyszerre, és szerintem megértitek, ha ezután nem kicsit nincs kedvem még ezzel is foglalkozni.
3. Kockulok.
Szintén beállok a sorba mint mindig ... Csak azért nem piszkáljuk az oroszlán bajszát mert már ezer meg egyszer letárgyaltuk, veszekedtünk az "új" mikor lesz rész huszárokkal Ayagii nevében is és tudjuk, hogy folyamatosan fordította Ayagii a művet, de valahogy közepe felé sok eltérés volt+ nehezen is talált normális minőséget és így nehezen haladt, utána jöttek a vizsgái ...stb... mindig értesített bennünket ha gebasz van vagy késik, most megmár csak miattunk viszi végig mert elégé belefáradt,ő se gondolta volna 3-4 éve,h ilyen sokáig fogják huzni... igaz énis tudom nagyjából mi lesz benne, bár én nem néztem meg, kitartóan várom a mester fórditásást. és hátha összekapja magát és ugrik egy szintet és kövi 10 részt ledarálja ...Énis várom hétról hétre hátha raknak fel új részeket,de lassan haladunk....de VÁRJUK Ayagii, és a türelem rózsát terem...
Ugrás a fórumra: |