Ez jogos..visszanéztem és END ellen is beszélt akkor Akkor tényleg valami op DevilSlayer mágiára tudok gondolni.
Fairy Tail manga
Oliver írta:
El kell hogy keserítselek titeket, de 95% h ez volt az ütőkártyája. Zeref halhatatlan és ez arra is jó lett volna az csak plusz h még Natsut is megmenti ezzel. Az meg hogy Juviának mit mondott mit számít?
dungeonlord írta:
http://naruto-kun...ail/453/13 erre a aduászra leszek kíváncsi.Mert tuti,hogy nem Iced Shell gondolt. Mert akkor nem mondtam volna azt Juviának,hogy a harc után megkapja a választ. Sőt az utolsó mondata alapján Zeref ellen és End ellen is van 1-1titkos fegyvere.
Bejelentették srácok ez az utolsó ARC a Fairy Tail-nek! :/ Szóval Acno-t is itt fogják elintézni és akkor attól félek h valami hülye módon... Lehet még húzni ezt az arc-ot de akkor se látok többet a mangának személy szerint mint 1 év. Mozi dátum bejelentésével stb lett bejelentve ez is.
https://www.anime...nt/.112535
Sajnálom így hogy a mozi nem mangához hű és haosnlóan Narutonál itt is ez zárta volna le.
Hasonlót olvastam a Nisekoinál és később kiderült,hogy mégse. Maginál is hasonlót olvastam és lassan 2éve megy az uccsó arc és még nincs vége!
Ezért nem hiszem,hogy az utolsó arc lenne. 1 arc alatt összesűríteni mindent butaság lenne Hirotól. Kivéve,ha tényleg megtörténik a Jövő Rogue jövője.
Ha ezt személyesen Hiro mondja,akkor elhiszem.
Szerintem meg egyáltalán nem meglepő. Jó előre fel lett harangozva ez a három oldalú, végső háború, nyilvánvaló, hogy ez után nem lesz már semmi. Az nagy hülyeség lenne szerintem, hogy Zerefet legyőzik, Acnot meg padoztatják tovább még x évig, főleg, hogy ez a szál közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik sokszor. Nem lesz ez lineárisan levezetve, hogy legyőzik Zerefet, aztán Acnot, jelenleg még abban sem lehetünk biztosak, hogy itt igazából ki a végső főgonosz, valószjnűleg mindkettő egyszerre. Biztos vagyok benne, hogy Acno nagyon is meg fog izzadni, Zerefnek nagyon-nagy tervei vannak, amiket még nem is ismerünk, és még itt van az összes sárkányölő, köztük Natsu, aki brutálisan erős lett az elmúlt egy évben, meg a többiek is.
Nyilván nem hónapok alatt lesz vége, biztosan nem idén, sőt, jövőre sem hamar, ha egyáltalán, de ennek itt kell véget érnie, minden szál ide vezetett, itt fut össze minden.
Véleményem szerint nagyon-nagy naivitás volt azt gondolni ilyen oldalak után:
http://naruto-kun...ail/436/20
hogy majd ez után lesz még valami. Vagy mi, a FT elment egy év szünetre, hogy megerősödjenek erre a háborúra, majd megint elmennek? Ugyanmár.
De ettől függetlenül, azért ez még egy ideig el lesz húzva. Az, hogy ez az utolsó szál, egyáltalán nem jelenti azt, hogy összecsapott lesz.
Nagyjából 2 -3.évet saccoltam a Fairy tail mangának.Azért találom hülyeségnek az utolsó arcnak,mert mindenki hulla fáradt Acnologia ellen.Ha esetleg sikerül legyőzni Zerefet,akkor még ott van a fullos Acnologia.
Kivéve ha End vs Acnologia lesz.
Narutonál és Maginál is az uccsó arc több mint 150-2??fejezett volt.Így talán több kis arcra lesz bontva az utolsó arc.
Én mindenesetre kíváncsi leszek az arc végeredményére.
2 legnagyobb kakukktojás August és Mavis.
Uh ja tényleg.
Elfelejtettem azt Harci Istenest.
Ne már.
Az azt jelentené hogy csak egy év alatt jutottak onnan hogy nem tudnak egyedül legyőzni egy sima Sárkányt eljutottak oda hogy leverjék a Sárkánymészáros Acnot. Ráadásul sérültek és fáradtak. Kíváncsian várom.
Héj, azért ez így csúsztatás. A mágiajátékokon nem voltak képesek a sima formájukban legyőzni egy sárkányt.
Azóta ott volt a komplett Tartaros szál, majd ez az egy év, és úgy jöttek vissza, hogy többszörösen erősebbek, mint voltak. Sokszorosan.
Nem látom be, hogy miért olyan irreális, hogy 5-en (7-en) teljes erejükkel már most képesek legyenek ellenállni Acnologiának. Oké, fáradtak, jelenleg.
És még egyáltalán nem tudjuk, hogy hogyan zajlik majd le ez az egész. Ne könyveljük el előre lehetetlennek
Nem azt mondtam hogy lehetetlen
Csak azt hogy Acnonak volt 400 éve azóta hogy Sárkányokat mészárolt le. Igneel miatt feltehetjük hogy "csak" átlag Sárkányokat tudott tömegesen (Zirkonis Sárkánytemető) lemészárolni.
És majd el felejtettem hogy oda lett az egyik karja is azóta.
A Sárkányölőink meg 1v1-ben nem tudtak legyőzni egy sima Sárkányt.
Azóta csak 1 év telt el. Natsunál, Gazillenál és Wendynél a DF miatt ez exponenciálisan számít.
Ha így nézzük egyáltalán nem mondanám illreálisnak.
Bár fáradtak és sérültek.
Ezért mondtam hogy kíváncsi leszek mert szerintem meg lehet jól csinálni de szörnyen el is ronthatja.
Csak nehogy úgy járjunk mint a Bleachnél Nem lesz vége még hamar ahh dehogy aztán mégis.
Nem tudjuk Natsu most milyen erős lett. Simán lehet, hogy már 1v1-ben képes Achnologia ellen menni ha tényleg egyesült benne a két mag vagy elnyelte őket vagy nem is tudom.
srácok be lett jelentve egy hatalmas interkontinentális háború. Ezt aligha tudná már hova fokozni... Én örülök hogy ez az utolsó arc mert nem lesz Bleach-Naruto-s vége: elhúzzák, és azalatt majdhogynem megutálom mert unalmassá váltak.
Persze nyilván szomorú is de inkább egy jó befejezés mint hogy 3 évig elhúzzák. ettől függetlenül reménykedek én is egy el nem kapkodott befejezésben.
nem hinném hogy Natsu 1v1ben leverné Achnot de Zeref ellen is valszeg Gray (és Lucy?) segít neki valahogy.
Ha Natsu egy szinten van Acnoval és Zereffel én mostantól Acnonak szurkolok és pusztítson csak el mindent. Acno vs END-től meg még mindig nem vagyok feldobva. Ha belegondoltok csak egy August vs Gildarts 2. Két felhypolt karakter lezúzza a környéket. De ha elég látványos és végül END veszít, akkor felőlem zúzhatnak amennyit akarnak.
Amúgy az, hogy Gale(Gajeel x Levy) Haru apja a Rave-ből véletlen, vagy direkt lett így?
Ugrás a fórumra: |