Azért, mert kibaszott menő lett. Gondolj bele, 4 milliárd ember él kupola városokban és olyan hajóik vannak mint a Donnager, ami képes szarrá atomozni a Földet. De csak az űrben fejlettebbek, a teljes 1g mellett nem tudnának harcolni ellenünk.
Duma topic 14
Capac írta:
Azért, mert kibaszott menő lett. Gondolj bele, 4 milliárd ember él kupola városokban és olyan hajóik vannak mint a Donnager, ami képes szarrá atomozni a Földet. De csak az űrben fejlettebbek, a teljes 1g mellett nem tudnának harcolni ellenünk.
Egy Marsi Tengerészgyalogosnak az 1G semmi, pláne páncélban. Ne nevetess Az első sokk után amit a szabad tér okozna nekik már aprítanák is be a földet Ha elegen lennének hozzá 30 milliárd a föld népessége ugye? Többsége alapon ha minden igaz. Na ez a bibi Nekem Földi csaj kéne egyébként. Az alacsony lányokra bukom. Jajj de jó az a könyv (és a sori se rossz) már várom a Nemesis Games-t Angolul nem vállalom be, élvezni akarom 100%ban nem szótárazni....
Na, azért Bobbie is megmondta, hogy esélyük sem lenne a marsiaknak, ha invázióra kerülne sor. Az 1g akkor is 1g, hiába a rohampáncél, a szervezetük nem bírná. Minden az űrben dőlne el. Vagy szarrá verik az EN flottát, vagy az von blokádot köréjük és elkezd köveket hajigálni a gravitációs kútba, hogy kipukkassza a kupolákat.
A létszám miatt nem lenne esélyük, meg mert míg a földön nem üvegfalaktól függ az élet a marson igen. 4m<30m túlerő plussza a sebezhetőség. Technológiában a mars jobb, a katonáik kemények, csak kevesen vannak. Egy terraformált mars ha csak 10M lennének elpicsázná a földet hogy a Lunára nem tennék többé a lábukat. szerintem. A gravitációnak ehhez semmi köze. Az oké hogy egy övbeli nem aklimatizálódik (túl magas, madárcsontok, gyenge szív, stb minden ami az extrém alacsony g vel jár), de egy marsi képes rá szerintem.
Az ilyen elméleti vitáknál mindig eszembe jut az agymenők XD ők tudnak ilyenekről beszélni a sorozatban. Szerintem a következő évadban talán Expanse utalás is lesz
Úristen, basszus! Véletlenül a Férfi topikba írtam. B*** fáradtság! Valaki... hogy szokták ez esetben lefuttatni a lincselést!? Soha többé nem nyitok meg egyszerre több témát!
Gdat88 írta:
Van egy ilyen mögöttes gondolat, de tudja, hogy én hűséges típus vagyok.
Nem direkt volt, de... ebből is látszik hogy egy hét alatt hogy el lehet szokni a 3 óra alvástól. És még a jövőhetet túl kéne élni valahogy. Utána jön a rózsaszín felhő. Nagyobb mennyország mint Aeséknek a Mars, azt biztosíthatom.
Különben régebben valaki nem gyűjteni akart nekem pénzt arra, hogy elküldjön egy rakétával a Marsra?
Senki nem ér annyit, hogy felhúzd magad, hidd el. Hallgass Capacra, a Mars drága lesz még. A termesztett gyomból meg majd eladtok, hogy teljen az útra.
Ugrás a fórumra: |