Jobb is, jobb is. Na nem mintha kávé előtt össze tudnék rakni egy értelmes félmondatot reggelente.
Nem hittem volna valaha is, hogy irigyelni fogok egy színészt is, de hát minden nap tanul az ember valami újat. : (
Duma topic 14
Jobb is, jobb is. Na nem mintha kávé előtt össze tudnék rakni egy értelmes félmondatot reggelente.
Nem hittem volna valaha is, hogy irigyelni fogok egy színészt is, de hát minden nap tanul az ember valami újat. : (
Épp YT videók között szörföltem amikor rátaláltam erre a 9/11-el kapcsolatos vidire, amit régebben még végig is néztem. Elég elgondolkodtató: https://www.youtu...gBmb0_uquU Az amcsik amúgy is imádják az önsajnáltatást, például amikor kitalálták, hogy az angolok halomra égették, gyújtogatták őket. Hogy oda ne rohanjak, ezek a semmiből fabrikált néptragédiák... annak idején még abban is kételkedtem (ahogy most is), hogy ők tették el lábalól Bin Ladent.
Mikor is történt az az angol égetés dolog? Vagy az melyik esemény? Még nem hallottam ilyesmit, de szoktak vádaskodni, az igaz.
Ezt a videót viszont én tuti, nem nézem meg. Már akkoriban, mikor történt is rosszul voltam, ahogy ott ugráltak ki a fennrekedt emberek. Csak gondolom ilyen is van ebben is.
Ugyebár számtalan hazafias amcsi film született, tudod ezek a tipikus Mel Gibson filmek. Na... polgárháború... angol amcsiégetés élve, mini holokausztok ezrei. Semmit nem tudnak a Kelet-Európai dolgokról, már egy vietnámi elpicsázás is sokk volt nekik annóról.
Am asszem pont Capac volt az, aki linkelt egy vidit, ahol hangfelvételek voltak halálesetek előttről/gyilkosságok előttről (telefonálások). Na, ott volt egy 9/11-es is. Hallottad már?
Azt gondolom, hogy az európai történelmet ott elég pontatlanul, felszínesen és egydimenziósan taníthatják. Sok amcsi azt se tudja, hogy az Unió micsoda, azt hiszik, az országféle.
Nem valószínű. Ha megnézni nem bírom, ahogy kínjukban vagy elleseredésükben kivetik több tucatnyian magukat a biztos halálba, majd pont az utolsó hangfelvételt fogom meghallgatni az ilyenről. Ezzel is úgy vagyok, mint azokkal a beteh videókkal, amit együttérzésből szoktak megosztani, és pl pont kiscicákat hajigálnak be egy folyóba, meg még röhögnek is mellé... Nagyjából azért sejthető, mi zajlik benne, de nem vagyok annyira beteg, hogy végig is nézzem szándékosan. Elég szörnyű erről tudni is csupán.
Ja, igen, azt hiszem ez volt az - https://www.youtu...8ArU01Eu4Y
Egyébként nem úgy van, hogy ilyen hívásokat nem szabadna közzé tenni?
Én azért néztem és hallgattam ilyeneket, mert érdekesnek tartottam, bármennyire is furán hangzik és tesz pl. engem is unszimpatikussá. Az ember egy új arca mutatkozik meg, amikor úgy érzi, a vég közeleg. Ez pedig ezerarcú dolog. A halál is az élet része.
és pl pont kiscicákat hajigálnak be egy folyóba, meg még röhögnek is mellé...
Hát én nem tudom, az-e, mindenesetre elég hitvány dolog közzétenni bármi olyat, amiben rögzítve van valaki haláltusáka. Kegyetlenség megosztani, meg végigbambulni is, aztán kurva menőn odatoszni mellé egy mondatot, hogy ez milyen rossz. Tudja azt gondolom mindenki.
De te nem leszel emiatt unszimpatikus, mert közben nem vagy képmutató, hogy így meg úgy sajnálod, hogy van ilyen, hanem úgy van tényleg. Plusz érdeklődhet is ilyen után bárki puszta empatikusságból is. Én tényleg csak az ilyen kis görény arcozókat nem bírom, akik összetojnák-vizelnék magukat, ha élőben látnának ilyet. Vagy ami durvább talán, hogy semmit sem.
De látni valaki halálát.. Hát sok arca nincsen úgy nagyon, csak meghalnak, aztán az történik max sokféleképp. De erre érted gondolom az ezerarcú dolgot.
Én olyan 12 éves lehettem, mikor a kiskutyámat, Rexit megmérgezte valami nyomorék, kb fél napig borzalmasan szenvedett, én úgy kb este kilencig bírtam vele lenni, meg be is lázasodtam közben, aztán dagadt fejjel éjfélkor tesóim szóltak, hogy vége. Aztán együtt aludtunk, már amennyire tudtunk a sírástól, én meg beteg maradtam kb még egy hétig.
Szóval lehet gyengeség is ez valaki részéről, de én nem tudom nézni az ilyet.
Egész este a Dark Zonet jártam egy sráccal és végig irtottuk az összes boss helyszínt,lootoltunk egy csomó fegyvert,kiegészítőt, majd sikeresen kimentettük az összeset. Tök jó arc volt, segítettünk egymásnak,adtunk lőszert, életet, és nem lőttük szarrá egymást a kimentéskor. A végén még föl is vettem barátnak. Mégiscsak létezik még "jó" ezen a világon?
https://www.youtu...Oeg_2X43OI
Capac-al majd ezt fogjuk énekelni bebaszva a Marson.
Rég jártam erre. Capac, hogy-hogy nem vezet hsz számban? Mikor az új fórum bejött rátettem minden vagyonom. Azt mondtam 2 hónap alatt kétszer annyi hsz-e lesz mint a másodiknak. WTF?
Ebből se leszek gazdag No mindegy.
Közel a harminchoz már gáz ide írnom igaz?
Aes Sedai írta:
https://www.youtu...Oeg_2X43OI
Capac-al majd ezt fogjuk énekelni bebaszva a Marson.
[url=http://www.naruto-kun.hu/forum/viewthread.php?thread_id=86&pid=7355#post_7355]Capac írta:
Látom lelki szemeim előtt, ahogy MEKH tengerészgyalogos páncélban toljuk egy mariner-völgyi kocsmában, 2,5 méteres bölcsész picsákkal.
Ugrás a fórumra: |