Köszi az új részeket, egy deje nem követtem a DD-t, most ahogy bírja a mega, bepótolom a dömpinget
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Nem tudom emlékszik-e valaki arra a történetre ahol egy szép lány hét bányászra mosott, főzött. Ott mondtak valamit annak a reciprokát szeretném használni. Mikorra várható a következő rész? Nemsoká. Egy hét, egy hónap egy év, szóval nemsoká.
(Az eredeti szöveg.
Hófehérke kérdi: Mikor mosakodtatok?
Tudor válaszol: A múltkor. a Múlt héten, a múlt hónapban, a múlt évben. Egyszóval, nemrégen.)
nago
Ezekről már írtunk korábban amikor is éppen aktuális volt. Csak spoillerbe. Ott lényegében mindent megtalálsz.
Lényeg hogy java részt így volt eleve a novelben is kisebb változásokkal. A részek meg azért rövidebbek mert ezek a covid újabb megjelenésekor készültek és ezért nem tudtak megcsinálni annyi hosszt hetente.
Sziasztok! Érdekelne hogy melyik online felületet használjátok más donghua-k nézésére?. AnimeXin oldal volt amit én követtem, de most meggyűlt vele a bajom. Már ott tartok hogy az opera és a microsoft edge sem nyitja meg az oldalt, a chrome volt ami eddig engedte, de most már két kattintás után az oldalon kiírja hogy upgrade-em a keresőt. Viszont más oldalon pl youtube-n nem dobja ezt fel és letöltéskor a defender bejelez, szóval lehet hogy feltörték az oldalt. Ezért gondoltam megkérdezlek titeket. Remélem nem gond és maradhat.
Ugrás a fórumra: |