Köszönjük a fordítást *.* Vártam már ezeket a részeket animében
Boruto anime
Október 10.-ig manga fejezeteket fognak feldolgozni a fillerlist oldal alapján (valószínűleg az Isshikis csata végéig). Utána elég érdekes anime canon részek fognak következni, itt vannak a címek:
MANGA RÉSZEK:
217. rész - "Döntés" szeptember 26.
218. rész - "Partner" október 3.
219. rész - "Visszatérés" október 10.
ANIME KÁNON RÉSZEK:
220. rész - "Hátralévő idő" október 17.
221. rész - "Chunin vizsgák, újra" október 24.
222. rész - "A döntő csata előestéjén" október 31.
Ezek lennének az elkövetkező részek címei. Érdekesnek látszik.
Forrás: https://www.anime...enerations
Sziasztok, nem tudom hogy itt vagy manga topicban esett-e erről szó de érdekelne vmi engem. Mint tudjuk hogy Naruto és Sasuke ereje Jigen/Isshiki ellen elég gyenge.
Na most kicsit agyaltam és gondolkoztam a témán, a Madara és zetsu közreműködésével fel éledt Kaguya-t azt nehezen de legyőzték, és akkor még ugye naruto csak a fél Kuramával rendelkezett, frissen kapott erővel stb. De mivel Isshiki társa volt akinek vmilyen formában mégis halálos sérülést tudott neki okozni még akkor ha ez a chakra gyümölcs elfogyasztása után volt azért kb legalább egy szinten kellett hogy legyenek, aztán ott van momoshiki és shinki akik ellen ugye kiderült hogy ezért csinált zetsu sereget kaguya mert fosik tőlük majd felnőtten a srácok őket is bedarálták. Akkor most kérdem én írói hiba ide vagy oda, karma hype-ot is bele értve hogy a pélóba alázhatta meg jigen/Isshiki a srácokat ennyire?
Volt róla szó hogy logikát ebben már semmit ne keressünk!
Elvileg be van tudva hogy Narutó és Sasuke béke idők miatt megpihent és már nem olyan erősek. (bár nekem még akkor se tiszta miért, de legyen.)
Kaguyát némi segítséggel győzték le. Csak ott volt Kakashi Sakura meg Obitó. ÉS még Rikudou ereje is jobban bennük volt. Sőt pontosabban csak elzárták nem ölték meg. Csak adott pillanatban lezárták ez nevezhető győzelemnek, de nem terítették ki.
Kaguya legyőzte Isshikit de csak mert elárulta és hátba támadta. Lányegében Kaguya gyengébb volt nála. Ő lett volna a feláldozott a 10 farkú esetében. Ja és nem ette még meg akkor a charka gyümölcsöt mert még fa ültetés előtt történt.
Momoshikiék más kérdés. Őket megint csak együttes erővel győzték le. Másik 4 kage is ott volt. Meg Borutó. De őket is lényegében azért tudták legyőzni mert kifogytak a charkra technika gömbjeikből. Azért áldozta fel magát Shinki is.
Itt inkább a nagy baj, hogy Kaguya is a charkra fa gyümölcs elfogyasztása után harcolt Narutóékkal, és Momoshiki is. Legalábbis chakra gömböket ettek. És ezért voltak erősek. Erre most jött Isshiki és neki semmi evés vagy charka elszívás nélkül is ilyen erős volt. Mert eddig az volt hogy a charka gyümölcsöt ettek és attól lettek erősek anélkül nem voltak "olyan" erősek.
És az ezutáni ellenfelek még rosszabbak és logikátlanabbak lesznek.
Nekem ez a dupla nerf a két régi főhősön akkor sem tetszik Isten szinten harcoltak gyakorlatilag egymás mellett és anno egymás ellen is, most meg olyan random nevenincs ellenfelek ellen botladoztak, hogy hihetetlen...(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Értem én, hogy az új generáció felé kell terelni, mert muszáj most már fejlődniük, mert kezükben a falu sorsa, de a következő big bossnál mit fognak csinálni? Gyakorlatilag az összes kage, meg mindenki, aki egykor a shinobi világ megmentője volt, olyan mellék-karakterré lett gyengítve, hogy egy következő Kaguya szintű ellenfél ellen térdelniük kellene ütőkártya nélkül Kis túlzással most Mitsuki Sage-formája a legerősebb Konohában jelenleg, így hogy Naruto meg Sasuke is elveszítette a fő erejét úgymond)
Ugrás a fórumra: |