Nem olyan ilreális hisz az egyik idővonalon Gray megöli Froscht
Szerkesztette: AFR - 2017.02.16. 07:22
Fairy Tail manga
Egyre valószínűbbnek találom h Gray valamiféle Iced Shell boostolt változatát fogja hazsnálni hisz tudjuk h Ur is 'él' sose hal meg így és ha Zereffel is ez lenne akkor Natsu is éeltbe tudna maradni.. Nagyeséllyel nem fog összejönni neki és kapunk egy Laxusféle szálat h sorban mennek és vszínűleg elbuknak az emberek ellene. Acno-t már inkább szeretném egy másik arcba ellenségnek látni de h hova lett arról majd jó magyarázatot várok
Nem mondtam, hogy áldozza fel magát azért, hogy Graynek ne kelljen. Csak idegesít, hogy amikor először láttuk Lyont, fél kézzel elverte Grayt, most meg Gray solozik egy spriggant miközben Lyonról azt se tudjuk, hogy hol van. A csávónak 7 év előnye van, de olyan érzésem van mintha visszafele fejlődne.
Azt írtam Iced Shell Boostolt verziója. Ezalatt pont h azt értem nem az éeltét kell majd adnia. Tényleg Deliora meghalt és Ur aki hazsnálta belegabalyodtam de amíg levolt fagyva Deliora addig élt is valószínűleg.Olvastam olyat h esetleg a Memento Mori (Mard Geer teknikája) az ütőkártyája ami jól nézne ki de nyílván esélytelen ha már Gray is kiszabadult belőle Natsut segítve. Holnap már lehet megtudjuk
Nem lep meg csak zavar, ahogy Mira is és még sokan mások. De gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Olvastam olyat h esetleg a Memento Mori (Mard Geer teknikája) az ütőkártyája ami jól nézne ki de nyílván esélytelen ha már Gray is kiszabadult belőle Natsut segítve.
Nem értem, hogy a Memento Mori egyáltalán, hogy jött szóba. Az egy átok, amit csak démonok (etheriasok) tudnak használni. Mágiát emberek, démonok, sárkányok stb. bárki használhat viszont az átkokhoz csak Zeref démonai értenek. Igazából nem lennék meglepve, ha maga Zeref se tudná használni őket.
Szóval kizártnak tartom, hogy Gray ezt használná.
Ugrás a fórumra: |