Anélkül hogy nagyon beleolvasnék, de ha jól látom a Venom a téma.
Kérdezném hogy milyen hosszú a film, mert a neten láttam fent 1 óra 30 perces verziót. Tényleg csak ennyi lenne a film? HA igen megnézem már én is, vagy még csak egy hiányos verzió van fent?
Megnéztem a neten lévő másfél órás mozis verziót.
Maga a film szerintem jó, de nekem valahogy nagyon rövidnek tűnt. Szerintem ilyen rövid idő alatt nem lehet elég jól kifejteni a történetet, de azért megpróbálták. Tényleg lehetett volna sokkal hosszabb.
Amúgy megvolt az előélet meg a nagy találkozás, na de hogy az első 30 percben semmi Venon az nekem hiányos volt. Aztán meg jól beindultak a dolgok. De akkor is szerintem rövid a film nincs eléggé kifejtve. Mintha tényleg kimaradt volna egy csomó minden. 12-es karika is lehetett volna szerintem, max az erőszak miatt lett 16-os.
Na meg a Venom történet hiányában azért ha a régi pókembereket nézzük. Ez jobb volt. Viszont itt már inkább hős jellegű mint antihős Venom.
Jurassic world 2
Ez volt a legérdekesebb Jurassic film.
Nagyon erősen kezdődött és félelmetesre sikeredett Mosasaurus és a T-rex jelenetei.
Első fele hibátlan .Mert méltó lezárást kapott az első és második film és ez volt https://www.youtu...gX9WrVFO0Q a legszomorúbb jelenet a Jurassicnál sorozatnál.
Brachiosaurus kezdődött minden és vele zárult a part 1 .
Part 2 szintén jól kezdődött, de a kislányos jelenetekkel sokat rontott a filmen .Ezzel együtt a indoraptor is viccet csináltak .Azonban a vége ütös lett!
Kíváncsi vagyok, meg merik-e kockáztatni, hogy a Jurassic sorozat egy majmok bolygó féle lezárás kap.Ha igen,akkor az lesz a legjobb lezárás a Jp-nek.
Idézem a Jp legjobb idézést:
Ha valamit tanulhattunk az evolúcióból, az az, hogy az életet nem lehet kordában tartani. Az élet kiszabadul. Új területekre tódul, új korlátokat dönt le. Fájdalmasan, néha veszedelmesen.
Kislányos dologgal sokat rontottak, de a part 1 és vége mindenért kárpótolt .
Már nagyon várom a régi színészeket .
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.11.23. 20:23
Végre ez is megjött!
Igen érdekesnek tűnik de mégse mutat semmit a fő konfliktus megoldásáról. De a bosszúállók gyűlnek! Jön hangya és visszatér sólyomszem is.
Nagyon jól meg lett csinálva. Kíváncsian várom hogy oldják meg helyzetet.
Amúgy elvileg a föld népességnének csak a felét tüntették el mégse mutatják hogy lennének átlagos emberek. Kihalt minden.
Hát én is jobban várom a Marveles filmeket. A Bosszúállók 4 amit leginkább várok 2019-ben. NA meg azért Marvel kapitányt is.
Bár tény hogy biztos nagyon ütős lesz az új Godzilla is. És ebben értek egyet dungeonlord-el, hogy a szörnyekről szóljon és ne vigye el túlságosan a szálat másfele mint az első részben.
Pont ezt néztem én is ma a neten. Ez már tényleg csak a címében MIB. Na meg hogy úrlénylék is vannak benne. De legalább ne írták volna neki hogy 4.rész.
Megint csak egy olyan mű ami a régi nagy sztoriról akarnak lehúzni egy bőrt. Mint az új Taxi film.