Most biztos nem leszek a szívetek csücske, de azért itt a heti gondolatsorom:
Mindig úgy tartottam, hogy Gildartz a FT Kenpachija: egy tökéletesen felesleges karakter, aki erőben -a saját univerzumán belül persze- túltolt. A különbség annyi, hogy Kenpachi legalább ura volt a saját hatalmának, míg itt még csak ez sem áll fent.
Én személy szerint csalódnék egy döntetlenben is. Ha már ennyire túl lett tolva August -még ha feltételezzük is, hogy a mágiái java részét nem tudja mesteri hatékonysággal alkalmazni-, akkor kelljen oda más is ellene,vagy pedig ha mindenképp solo meccs, akkor csak nyerjen Hidan fater, aztán majd lesz valami...
Igazából nem ez a harc fogja elrontani ezt a háborút, akárhogy is legyen vége, mert ez már el van rontva összességében. És ahogy Jon is írta, nem feltétlen a halált hiányolja az ember. De az, hogy végig legyen marháskodva egy, az emobajnok1 által beharangozott "egyoldalú mészárlás", az azért tegyük a szívünkre a kezünket: még itt is sok.
(Arról nem is beszélve, hogy még egy legyengült, sérült Ajeel is kezek és lábak nélkül kellene, hogy olyanokat leverjen, mint Elfman vagy Lisanna.)
Gray meg... Nos, hogy a LoL-os VI-t idézzem: két kézzel ráncigálod a pofonfát, csak szólok.
Értem én, hogy az egészséges önbizalom jó dolog, de szerintem Graynél valamelyik khm... "gyógyszert"... túladagolták a gyengélkedőn. ^^