Köszi a feliratot!
Én úgy tudnám elképzeli, és persze ez csak az én spekulációm, hogy azért a világ nagyon nagy hely, és ez a sok nokka nagy területen volt szétszórva, (több kontinensen) kisebb csoportokban vagy egyedül támadtak városokat, falukat. Ezért is lehetett olyan sok idő mire összegyűltek erre a hatalmas összehangolt támadásra.
Nekem is bizar volt amikor gyakorlatilag megölték magukat csak azért, hogy gyorsabban eljussanak valahova. Mint ha már nem is lenne értéke az életüknek.
Mert hát harcban meghalnak párszor és újra élednek az még oké. De hogy azért fejbe lövöm magam, mert nincs kedvem sétálni. Az már durva.
Persze gyorsabban vissza értek, és több életet tudtak megmenteni. Ez érthető. mégis furcsa érzés volt nézni.
És én kezdem azt látni Fushin, hogy ettől az ő érzései is változnak egy bizonyos irányba. Ehhez kapcsolódik az amit Kohaku mondott egy székhez kötözve. Persze idegesítő karakter de egy dologban igaza lehet: Fushi kezdi elveszíteni az emberségét. Lehet úgy végzi majd mint Feketeség, egy érzésektől mentes isten lesz belőle, az ő utódja, hiszen annak is teremtette. És már elég jó úton halad, hiszen városokat teremt és halottakat hoz vissza az életbe.