Hadron
A Naruto-Kun gyrosimádója
Fhúúúú, hát elősször is, nagyon boldog születésnapot, így jól megkésve is. Akkor most itt jön az én ömlengésem is.
Nagyon nagyon régen volt még az RTL-en és a TV2-őn BeyBlade a Pokémon, InuYasha Kaleido Star stb-stb ott kezdődött minden, csak akkor nem tudtam, hogy animét nézek... Aztán jött az A+/ANIMAX Kukucskával,YuYu Hakhushoval, D.I.C.E.-al és ugye a NARUTO BlEACH kombóval. Sose fogom elfelejteni azta az időszakot. Ahogy azt, sem amikor levették a csatornát a sugárzásról...
Hogyhogy nem, kiderült, hogy a többiek az osztáyban is nézték a NARUTÓT, mivel akkor még nem volt otthol internet, egyik osztálytárshoz jártam kb 4 naponta a Naruto részeiért. Csak egy 4 GB-os usb-m volt, és enyhén fogalmazva is faltam a részeket, emlékszem kissé fura volt az eredeti japán szinkron, a büdüs életben nem hallottam addig egyszerre annyi japán beszédet de nagyon hamar ráállt a fülem .
Aztán elött az idő, amikor végre be lett kötve az internet, első dolgaim között volt az, hogy regeljek az akkor még külön oldalokon levő Naruto-kun-ra és Bleachfan-ra! Ott már bizony nem volt megállás. Nekem akkor ott, az maga volt a Kánaán, igaz fórumra még nagyon sokáig nem regeltem, de roppantul örültem csak annak is, ha olvashatom mások véleményeit, eszmecseréit. Én meg elvoltam azzal, hogy a főoldalon mindíg megköszöntem a munkát.
Aztán szépen sorban jöttek az új projecktek, szépűlt, újúlt az oldal is, magyon sok ember jött és sok ember ment, akár a csapat, akár a fellhasználók oldaláról
Itt megjegyzem, mert kikívánkozik belőlem, hogy nekem a pergamenes hatású oldal felület tetszett eddig a legjobban! Na nem mintha a mostani nem lenne jó, mert nagyon is! Letisztult és könnyen átlátható, könnyen kezelhető felület, de nekem az egy személyes kedvenc marad mindíg is. A piros betűs fejléc, a kis Torii kapu a szélen meg minden, rettentően hangulatos volt.
Most így belegondolva, hogy itt ez az oldal, ami 15 éve napról-napra, évről-évre hozza nekünk, HOZZÁTOK nekünk azt a rengeteg projecktet, magas minőségen, ízlésesen tálalva, hát, egy kicsit könnybe lábad az ember szeme Nem túlzás, ha azt írom, hogy több generáció is járt ide fel, és nőtt fel itt az oldalon. Mindíg is csodálattal töltött el az a precízség, amivel hozzá álltatok, hozzá álltok a dolgokhoz! Emlékszem a régi karaokékra és fordításokra az OP ED párosokhoz. Szinte beleégtek az agyamba és a retinámba. Régen tesómmal volt közös szeánsz a Naruto és Bleach nézés, meg az OP-k éneklése, igaz szörnyű hamisan, de annál nagyobb örömmel és átéléssel, és ez NEKTEK köszönhető!!
Szóval kedves Naruto-kun csapat, köszönöm szépen, hogy mindíg itt voltatok. A régebbi csapatnak köszönöm azt, hogy megismerhettem ezt a világot. Miattatok kezdtem el szeretni az animéket mangákat, miattatok lettem szerelmes Japánba. Az új csapatnak, pedig köszönöm, hogy tovább viszitek azt, amit a régiek elkezdtek, hogy tovább őrzitek a régiek által lángra lobbantott fáklya lángját és fényét.
Nagyon nyálas, de ez számomra tényleg így van srácok, és remélem, hogy még nagyon-nagyon hosszú ideig így is marad. Majd a gyerekeimnek is meg fogom mutatni ezt az oldalt, hogy ők is kapjanak egy kis szeletet abból, amiben nekem volt itt részem.
Az pedig igaz, hogy a fórum szinte teljesen kihalt a régihez képpest, de ma már más világ van. Ömlik az infó, minden oldalról egyszerre, és már nem igazán divat a fórumozás, én sem vagyok aktív, egyáltalán nem, de majd jönnek a kedvenceim, azokat szívesen kivesézem itt a többiekkel
Az új Fb csoportnak pedig örülök, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeiteket. Ha már írtam róla, a mémekkel mi a helyzet, engedett lesz a csoportban, vagy inkább legyen hanyagolva?