Köszi a részt! Már nagyon vártam!
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Köszi az új részt! Szerintem nem rossz az új op, zeneileg mondjuk nem vágott oda, de képileg ott van.
Yuuji belépője mondjuk lehetett volna ütősebb is, vagy nem tudom, a reakciójuk kicsit furcsa volt. Azt kicsit sajnálom, hogy Mahito elmenekült egy ilyen harc után, de hát gondolom nem lehet rögtön kinyírni egy ilyen erős karaktert.
Köszönöm szépen a munkátokat srácok.
Érdekes volt az a fürdős jelenet, csak pislogtam, hogy ezek meg csak úgy lazulgatnak, mint az emberek (mi volt az a pipa Jougo kezében?)
Az op zenéje nekem nem jött be annyira mint az előzőé, a képi világ viszont tetszett. Az ed-t meg őszintén átugrottam nem keltette fel az érdeklődésemet...
Gojou aztán szépen fel tudja konferálni az embereket, elég vices volt a maga kicsavarodott módján. Na Nobara azért majdnem elsírta magát.
Szal úgy néz ki, nem az átkokkal fognak foglalkozni, hanem egymás gyepálásával, bár így elnézve a Kiotóiak lehet hátrányba fognak kerülni, pláne ha továbbra se lesznek hajlandóak az egyetértésre és a csapatmunkára.
De szép lenne ha megjelennének Jougoék is a következő vagy azt követő részben
Köszönöm szépen a munkátokat, Királyok vagytok!
Azért a feltámadtam a halálból dologra a reakció elég érdekes volt szerintem is. Az ember nem éppen ezt várná, bár ezzel a felkonferálással együtt mindenképpen emlékezetes lett.
Nagyon várom mit is hoznak ki a hátralévő részekből
Köszönet a fordításért! A rész 2 fejezetet dolgozott fel és még 10 rész maradt hátra, és nekem fogalmam sincs meddig fogják feldolgozni a mangát XD. Szerintem a 63. fejezet lenne a tökéletes zárása az évadnak. A 14. rész a 32-33. fejezetet dolgozta fel, szóval 10 rész maradt pont 30 fejezetre Ha innentől 3 fejezet/ résszel haladnak akkor pont kijönnének szóval remélem így lesz majd Egyébként baromi jó rész volt és best girl waifu Utahime-chan is végre megjött XD. Ja és a Kyotói diákok bemutatója alatti zenét most azonnal kérném szépen megjelentetni köszönöm!
Fura volt mert az ajándékozós részen a mangában nem nevettem de a többiek reakcióján Yuji feltámadásán meg igen míg az animében pont az ajándékozáson röhögtem a reakción pedig nem. Az pedig a mangában fel se tűnt, hogy Nobara majdnem elsírta magát így az animében látni tökre meglepett de aranyos volt Todou meg lol.... ekkora off-ot adni a csapatnak XD. Én is lennék a best friendje egy ilyen állatnak, ezek után meg főleg . Nekem egyenlőre fura az új op, főleg a mellétt verő gorillával a zenei résznél, szerintem az a rész röhejesen jön ki a zenével de amúgy képileg ez is valami egészen elképesztő opening lett. Szerintem a Jujutsu 1-2. opening animációja egy új szint Én legalábbis ilyen fluid és gyönyörű opening animációt a büdös életbe nem láttam. Minden kép mehetne háttérnek mindkét openingből.
Ja és az ending is okés lett bár nekem a zene nem tetszik de képileg az is nagyon szép .
Én ilyen messzire nem mennék, hogy nem láttam még jobb openinget De tény, hogy nagyon jól sikerült az ending számomra is kevésbé jön be.
Mintha az új évadban javult volna az animáció is aminek nagyon örülők A következő részben jobban belecsapunk a lecsóba ott már jobban kiderül, de szerintem nem fogunk csalódni.
Nobara jelenete nagyon aranyos volt, hogy őrült neki, hogy túlélete Yuji. Úgy érzem, hogy a nagy "állat" és Yuji között meglesz a kémia
Jaeger- ja hát persze, én is enyhe barokkos túlzást használtam de nekem nagyon egybe van az openingje. Talán a Fate sorozatnak hasonló ami így brutális képileg csak nekem ott nem illik a zenéhez, mármint van egy brutális animációjú opening és zene alatta de a kettő nekem nem passzol úgy össze mint a Jujutsu-nál (pedig ugyanúgy nagyon kedvelem az összes Fate openinget is)
Ugrás a fórumra: |