EZ a fejezet még a megszokottnál is rövidebbnek tűnt. :/ Na, de meg kell dicsérni Orihimét! Most aztán tényleg!!! Ichigo még mindig egy vadmarha. XD De, ha jól értelmezem, ez azért volt így, és azért ignorálta himét is, ( aki aztán megértette, hogy mi a szitu ) mert aktiválnia kellett a Quincy erejét, ami végül össze is jött. Na, még a végén lesz itt valami értelmes team-work. Szuperül alakul. Erre vártam. Jah és nem, ez még nagyon nem Ichi teljes formája, lesz még itt csavar.
Hasitasi és Ishida beszélgetése arról, hogy az Almighty ereje valójában nem csak a jövőbelátás... kevesebb oldal kellett volna neki szerintem. XD Nem érdekel annyira.
Azonban szerintem a következő fejezetben, vagy az azt követően visszatérünk Hitsuékhoz kicsit. Az előző fejezet abból a szempontból jobban tetszett, hogy a felvezetők sok helyszínt mutatnak általában. Most megint kezdődik a max. 1 v. 2 egy fejezetben. Nem baj, visszaolvasva jobban fog pörögni, viszont így érdekes lesz a nyár, hogy centiket haladunk előre. XD Megszokhattuk. Meg persze ott vannak Nellielék... hohó. Akárhogy is, a predikcióm, hogy kétlem, hogy ezt tovább lehetne tolni 1.5 évnél... Hacsak nem lesz itt még valami olyan szál, ami eddig senkinek sem jutott eszébe eddig.
Gman, erre azért volt szükség, hogy fogják be a fanok a szájukat. Majd pont a legjobb résznél lesznek megint félretéve. Azontúl Hasitasi lesz az utolsó Bach előtt ez szinte biztos. Ishida nem egyedül fog megbirkózni vele, az is.