Nem tudtam eddig, hogy a Jujutsu egy romcom manga
Yorozu számomra nem igazán szimpatikus, szerintem Sukuna is csak szórakozik vele.
Megumi visszatérése meg valami nagyobb ráhatás kéne. Gojo lehet kitudná szedni valahogyan.
Jujutsu Kaisen manga
Nem tudtam eddig, hogy a Jujutsu egy romcom manga
Yorozu számomra nem igazán szimpatikus, szerintem Sukuna is csak szórakozik vele.
Megumi visszatérése meg valami nagyobb ráhatás kéne. Gojo lehet kitudná szedni valahogyan.
https://m.youtube...IbiHE1du6g
Meg is érkezett a trailer (vagy csak eddig elkerülte a figyelmem). Jól átadja szerintem a hidden inventory komédiás vonalát, illetve kaptunk egy minimális betekintést a Gojo vs Toji harcba.
Valakinek van infója milyen hosszú lesz az évad? Gondolom a hidden inventory, premature death, evening festival hármast feldolgozzák, de belekezdenek shibuyába?
Egy korábbi hír alapján megkapjuk Shibuyát is, azaz kétszezonos lesz a 2. évad is. ^^
"The second season will air for two cours (quarters of a year) for a continuous half-year run. The anime will adapt both the "Kaigyoku/Gyokusetsu" arc and the "Shibuya Incident" arc. "
Nem számítottam Koyasura, mint Touji. Furcsának hat így elsőre.
----------
218. fejezet
Nem jött Makora, de az a glória/kerék Sukuna feje felett utalhat arra, hogy bármikor jöhet.
Jó volt ennyi idő után új idézést látni a 10 Árnyék közül. A szarvassal és a bikával még mindig elvileg hiányzik 1 a 10-ből. Talán még láthatjuk az utolsót ebben a harcban.
Ha Megumi visszaszerzi a testét, akkor ingyen idézésekhez jutott Sukunának köszönhetően?
Yorozu kihozza a maximumot az átoktechnikájából és korlátaiból, de Sukuna még mindig csak játszadozik vele. Nem bánnám, ha azért megizzasztaná egy kicsit a feltehetőleg utolsó dobásával.
Mondjuk az a "PFFT" troll arckifejezés most nagyon adta a fejezet végén.
Érdekes lehetne a múltbeli információ Uróról és a Fujiwarákról, ha bármit láttunk volna belőle. De így részemről csak "OK".
Nekem ez a fejezet "meh" volt.
A 2 árnyék nem igazán jött be, ráadásul értelmét sem látom Sukunát tovább tápolni, jelenlegi információnk szerint az egyetlen akinek van esélye ellene éppen el van zárva
Illetve nekem picit kezd herótom lenni a culling game eleje óta jelen lévő 1vs1 harcokból (leszámitva Hakari Vs Kashimo harcot, az talán a legjobb a mangában). Az pedig főleg nem segít ezen az összecsapáson, hogy tiszta mellékküldetés feelingje van a dolognak, ami tök érdekes tekintve hogy Gege minél hamarabb szeretné befejezni.
219. fejezet
Kénytelen vagyok csatlakozni a "meh" táborba.
Már fejben elképzeltem, hogy Sukuna valahogy megkedveli Yorozut, vagy legalábbis életben hagyja, és akkor megtörténhetett volna a "Maki vs. Mai" harc egy újbóli kiadása, de ezúttal mindkettő a képességei csúcsát mutatta volna. Értelemszerűen Mai képviseletében Yorozu.
De nem...
Yorozu betolta Vanilla Ice Standjét, Cream-et, és hát persze, hogy Sukuna itt idézte meg Makorát, először hülyét csinálva Yorozuból, utána pedig felvágottat. Emlékeim szerint Sukunának volt valamiféle fegyvere, egy dárda/szigony, amit láttunk az egyik színes oldalon korábban. Yorozu gondolom megalkotta azt a fegyvert magából, és az az ajándéka.
Ezzel Tsumiki halott. Micsoda elpazarolt egy karakter, és nem ő az egyetlen...
Ráadásul Yorozuként az eddigiek alapján nem Hayami Saori fogja megszólaltatni, hiába ő adta a hangját.
Süllyedj csak, Megumi, süllyedj. Be lettél árazva.
Az egyedüli érdekes része a dolgoknak számomra az volt, hogy a 119. fejezetben, azaz 100 fejezettel korábban Yuujinak mutatta meg Sukuna, hogy gyilkolt a fejezet végén, most pedig Meguminak.
Nagyonnnn meh...
Yorozu háttere irgalmatlan hülyeség. Látta Sukuna szemében a magányt, oké, emiatt ezer éve szereti? Nem maradt ki valami?
Sukuna része se tetszett, egyrészt Makora fejezeten kívül lett megszelidítve, másrészt így használva konkrétan egy cheat code, nyilván kellett egy kis buff a valaha volt talán legerősebb karakternek. És még egy fegyvert is kap, biztos ami biztos. Ha megumi valaha visszakapja a testét, konkrétan top3 jujutsu sámán lesz egyből.
És ha már Megumi, egy másodpercig nem sajnálom. Yuuji direkt figyelmeztette, hogy készül valamire Sukuna, ne legyenek egymás közelében a CG alatt, természetesen ez az infó pont nem érdekelte, itt az eredménye. Hála isten a főhősünk még depressziósabb lesz majd, hiszen a legjobb barátja nővére valamennyire az ő hibája miatt halt meg.
Homályosak az emlékeim, de mintha Gojou mondott volna valami olyasmit, hogy az ő szemeinek korábbi használója és Megumi átoktechnikájának használója a múltban kinyírták volna egymást. Elképzelhető, hogy ez a harc ezt vetítette elő.
Ki a franc fog életben maradni a manga végére? ^^"
Igen, azért spammeli folyamat Makorat, mert meg van róla győződve, hogy az ősök is így használták
Fogalmam sincs ki marad, ha kapunk egy shibuyához hasonló záró arcot, akkor megkockáztatom, hogy mindenki meghal Gojon kívül. Kenjaku ellen kevés volt a Yuki+Choso+Tengen hármas, ott van a fullra tolt Sukuna az árnyakkal, a jók oldalán meg van egy Yuta, egy női (gyengébb) Toji meg egy jelenleg félkarú Hakari (ő kérdéses milyen erős, Gojo szerint potenciál szinten az egyik legerősebb lesz), illetve Yuuji a legerősebb technikával, a plot armorral. Szóval nem jók a kilátások, simán látom hogy a legtöbben halnak a végére.
Ui: és egy újabb hét eltelt anélkül hogy megtudnánk mi van Nobarával :'(
Tartom magam hozzá, hogy Hana sem halott. Nem kapott Sukuna/Megumi pontokat érte. Plusz van egy igen fontos dolga. Nem, nem Megumi kikötözése az.
Ott van még Takaba, aki bármikor tolhat egy Saitamát. Ott van Kashimo is, aki nagyon Sukunára akarja ellőni az egyszer használatos átoktechnikáját. Ha minden kötél szakad, Uro jó lesz támogatónak. Miwától nem láttunk semmit. Oké, hogy nem az ő ligája a maradék ellenfél, de minimális támogatást talán ő is nyújthat. Kamo szintén. Illetve Mei Mei-t is elő lehetne venni, ha Akutami-sensei újabb női karakterrel akar csúnyán elbánni.
Ha tovább folytatódik a számmisztika, akkor Nobarával a 225-226. fejezetben lesz valami.
Én valami olyat láttam, hogy Gege sokszor akkor csinál valamit bizonyos karakterekkel mikor történik valami az animében velük, pl nobara is akkor lett másvilágra küldve mikor az animében megjelent. Egyébként még mindig ötletem nincs mi a terv vele, a reakciók alapján halott, de akkor nem értem miért nincs kimondva a dolog. Miwa hasonló, meg lett mutatva hogy részt vesz a CG-ben és azóta is semmi
Kashimo szeritnem egy tipikus klisé fight lesz, szoros, ellövi az egyszeri technikát, komolyabb sebzést okoz Sukunának ami után komolyan veszi a dolgot és kinyírja
Takaba más kérdés, nem hinném, hogy több lenne mint egy geg karakter, de irgalmatlan mód tetszene ha kapna valami komolyabb szerepet az ereje, akár valami fontosabb harcnál, akár Gojo kiszabadításában
A női karakterek egyébként nem a legjobb pontjai a mangának, Maki az egyetlen aki még él és komolyabb szerepet kapott, de ő meg egy női Toji. A maradék szépen hullik azért.
Lehetnek ezek véletlenek is. Az viszont kétségtelen, hogy az időzítés túl jó. Nanami is akkor halt meg, amikor először volt hallható egy PV-ben.
Sajnos, szerintem igazad lesz a Kashimo harcot illetően, bár baromira nem szeretném. Említettem korábban, hogy az az egyszer használatos átoktechnika esélyes, hogy valamiféle öngyilkos húzás lesz. Egész életében felmalmozta az elektromosságot, aztán egy kisülés keretében mindent ellő egyszerre. Esetleg megragadja Sukunát és próbálja önmagával együtt szénné égetni. Nem kérek sokat, csak okozzon neki valami maradandó sérülést, ne az legyen, hogy másodpercek múlva már begyógyította magát fordított átoktechnikával vagy a szarvassal.
Kubónak nem is tetszik egyik női karakter sem. xD
Továbbra sem hiszem, hogy Hana halott, és nem is harcban veszített. Yuki meg egy Top 3-as/5-ös karaktertől kapott ki.
Ha Yuki, Maki, Yorozu ez a hármas, abba is bele tudnék kötni, de értem, hogy szar női karakternek lenni a Jujutsu Kaisen univerzumban.
Jougo sem gyenge, de nem mutat jól, hogy pont Gojou és Sukuna alázta meg.
Szerintem eddig a Hana-Yorozu-Yuki volt a top3, ebből ugye hana él. Így visszagondolva kicsit sajnálom, hogy a Megumi iránti szerelme miatt egyből kikapott, Angel volt eddig kis túlzással az egyetlen aki képes volt valamit csinálni Sukuna ellen. Bár még vissza lehet rángatni, egy kezet kell csak meggyógyítani, és ki lehet nyírni őt is két fejezet alatt
Ugrás a fórumra: |