Lehet, hogy csak én nem értettem ebben pozitívumot, goku.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Sakura fanatizmusára gondoltam. Képes már belátni hogy a nagyokhoz képest ő senki és feláldozható. Meg persze hogy Sasuke segített Narutóéknak. Ezért már ő is jó színben tűnik fel.
Én viszont erről a részéről beszélek a kommentednek, goku:
Amúgy egyet értek vele hogy Ero-sennin egy igazi példa a férfiak számára ha valódi lenne. Tényleg ilyenek a valódi emberek.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Ne mondd goku, hogy annyira rossz lenne, ezek után. Jó, minden relatív, de még így is...
Mondjuk sajnálom szerencsétlent. Mit kapott.
Hát lehet nincs benne pozitívum, de sajnos ilyenek a férfiak. Aki nem meleg az megnézi a nőket! És annak ellenére nagy dolgokat is tud véghezvinni, igazi tanár tud lenni. ezért is mondom példának.
Én is azért vetettem fel hogy másról is írjunk ne csak zetsuról. Hogy mennyire rossz az tényleg nézőpont kérdés. Mint írtam már még a rossz gyerekben is lehet némi jóség megbánás baráti ösztön. De a videóval kapcsolatban az a fehér zetsu csak, na meg ami a lényeg ez egy FILLER volt. Pont gyerekeknek való rész.
Én pedig róla beszéltem, goku, nem a másik félről. Mivel a kettő más. De, szerintem illene előbb komolyabban átolvasnod a kommenteket, mielőtt írsz, mert olyan dolgokat ejtesz meg, amikre már választ kaptál, vagy kis figyelmességgel rájöhetnél másodszori megmagyarázás nélkül is.
Hm, egyébként tegnap egy szerepjáték oldalon nosztalgiáztam. Ott még Akatsuki tagok is fent voltak, én egyedi karakterrel toltam többrészt, meg Konant alakítottam.
A meglévő Akatsuki tagok közül párra emlékszem, akikkel játszottam, köztük: Deidara, Kakuzu, Itachi, Hidan, Pein, Sasori és még Zetsu is fent volt!
Imádtam azt az időszakot, szeretek szerepjátékozni. Még az is megragadt, hogy hosszú küzdelem árán három tagot még ágybacsalni is sikerült.
Szerintem meg éppen ezért volt jó példa Jiraiya! Mivel képes volt ellenélni neki. És nem minden férfi olyan aki kihasználná ezt a lehetőséget (csak a legtöbb) Erős akaratra és átlátásra is szükség van ezért volt olyan jó Jiraiya mert képes volt átlátni rajta akármilyen perverz is volt. Meglátta mire megy ki és nem engedett a csábításnak.
Figyelmetlenség benne van az emberben. Komolyan átolvastam csak hosszú kommentek után pláne több napi után kavarodhat félreértheti az ember. De amúgy zetsu alatt kettőre is lehet gondolni nem? Ha nincs konkrétan leírva melyikre gondol az ember. Sőt inkább egyszerre gondolhat mindkettőre is.
Nem, ha felet váltok egyrészt megemlítem és azt is, ha mindkettejükről szó van egyszerre, másrészt a videóban se Fekete volt, hanem csak Fehér. A Két fél nem ugyanaz, főleg ha komolyabban akarjuk vizsgálni őket. De, pl. tegnap az kiderült, hogy embert logikusan mindkettő eszik, ez közös jellemzőjük, míg pl. a kedvesség és odaadás a két fél között más. A Fekete oldala csak egyvalaki iránt produkálta ezt, a Fehér sokkal naivabb, odaadóbb volt másokkal szemben. Mondjuk nem tudom, hogy a linkelt videóban csak úgy önként ment oda segíteni, vagy kérték rá.... majd eljutok odáig is egy szép napon talán.
Szerintem meg éppen ezért volt jó példa Jiraiya! Mivel képes volt ellenélni neki.
Egyetlen egy pozitívumot tudtunk felhozni Jiraya mellett ilyen téren. Egyet, nem többet.
Én amúgy sem díjazom a fűt-fát megnézek és megdugnék embereket, annyira primitív ösztöndologként vetül fel a szemem előtt, hogy...
Pedig tény, hogy ettől eltekintve lehet értelmes valaki.
Szóval szokásomhoz híven az Animéhez képest Spoilerkedtem egy kicsit és kíváncsiságból rákerestem Orochimarura, mert régen őt is bírtam a minden vackot túlélek, mindenre van valami ötletem stílusa miatt, aztán csak érdekelt, mi van vele, mert azért régebbi karakterekből is potyogtak emberek (bár korán sem elég, és még csak nem is az engem leginkább irritálók ), meg egy Epizódban mintha... úgy tűnt volna, hogy nem épp az ellenséges oldalon állna. Na az speciel meglepett, mert mint említettem, neki nehezen tudok hinni.
Az igaz-e, hogy nem hal meg végül (az talán a fentebbit igazolná)? A másik, hogy ennek a gyíknak elvileg fiai is vannak. Hogy? Mikor? Ez nekem....
Tényleg nem hal meg Orochimaru. Hogy a "jó" oldalra áll jó lesz e- az már más kérdés. Az biztosabb, hogy megváltoztatja a hozzáállását a régi énjéhez képest, és nem ő akar a világnak új utat mutatni (szél lenni) hanem megadja ezt Sasukénak.
Hogy fia lesz, na ez már kicsit érdekesebb. Borutóban van neki, viszont ő is inkább egy mesterségesen előállított klón, mintsem saját fia. Narutó spesiálban ki van fejtve pontosabban)
Valami hasonlóra gyanakodtam én is. A Boruto meg még baromi távol áll tőlem. Nem is tudom...
Különben ezek mit keresnek Fekete Zetsukinál?
[img]http://kepkezelo.com/images/oe25xxt6bxthvzbv0hi6.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ez már animében is benne van. De gondolom még messze jársz!
Narutóból Madara kiszedi Kurammát (amibe elméletileg bele is hal) Hogy ne haljon bele Minató a benne lévő másik Kurammát akarja belerakni Narutoba. Az "átköltöztetés" viszont félresikerül mert a "fekete kedvenced" kettőjük közzé áll és így nem Naruóba hanem belle lesz költöztetve (amúgy akkor uralja Obitó testét, szóval végül is bele)
Akkor abból csak számomra Spoiler jeleneteket láttam. Akkor valami ilyesmi állapotba volt, nem igaz?
[img]http://kephost.com/images/2016/06/13/pti1fjh0vhfo3ozp7wb6.md.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.