Úgy a 269-270 fejezetet dolgozta fel az utplsó rész.
Black Clover anime
Elméletben az 5 levelű grimoár nem pusztul el ha a használója meghal mint az összes többi esetében. Az 5 levelű szimplán új gazdát keres és elméletileg akkor lesz egy grimoár 5 levelű amikor a 4 levél tulajdonosa kétségbeesik ekkor megjelenik az 5. levél. Az hogy Asta apja hagyta ott eléggé logikátlan mivel nem tudjuk hány nappal vagy héttel és évvel Liebe és Licita találkozása előtt született Asta plusz van egy sanda gyanúm ,hogy Asta apja már a fogantatás után eltűnt tehát 9 hónappal Asta születése előtt és bőven Liebe felbukkanása után. A másik ,hogy sokan azt hiszik azért hagyta ott Astát az anyja mert nem akarta megölni, de ez is értelmét veszti ha belegondolsz Liebe helyébe. Licita képessége úgy lett leírva ,hogy az életenergiát és a manát szívja el . Liebenek nincs manája ezért tudott vele lenni ,DE ennyire erővel Asta is tudott volna vele élni mert nincs manája ,tehát itt az életenergiát nem tudom ,hogy értették ,de olyan mintha a mana lenne maga az életenergia és ha teljesen kiszívják meghal az ember. Az meg ,hogy Liebe honnan szedte az antimágiát betudható annak ,hogy szimplan idő kellett mire felébred az ereje és a düg kiváltotta ennek a gyorsított folyamatát.
Szerintem úgy is lehet értelmezni, hogy Liebe nem él mivel ő egy démon tehát már halott. De ha úgy tekintesz rá, hogy él akkor is egy démon több ezer évig életben tud maradni. Szóval ha még lassan csökken az életereje az nem olyan mint egy embernél. Szóval Asta semmikép se lakhatott volna velük együtt.
Az már más kérdés, hogyan tudott a világra jönni, de lehet egyszer erre is kapunk választ.
Liebenek nem volt mágikus ereje, de egyre csak őrlődött ott bent ezért valahogyan kitalálta, hogy létrehozza az antimágiát amivel harcolhat a mágiával rendelkező társaival szemben. Szerintem ez nem a rejtett képessége volt hanem ő fejlesztette ki.
Amúgy ha jól tudom már mutatták, honnan is származik Asta könyve! És kitől vannak benne kardok! És ha a kardot tud tárolni talán erőt is, az előző használója erejét Azt mondom, hogy az előző tulaj volt esetleg az apja. De nem ő változtatta át, csak hozzá került mint Astához. És ha ő is antimágiát használt az jó válasz hogy lehetett Asta anyjával. Kioltotta az erejét.
Az meg lehetett akár évekig is ott, csak nem vette elő. És nem akkor találta amikor mondta csak amikor úgy látta jónak elővette és az mondta hogy akkor találta. Előtte meg évekig lephette a por az egyik polcon eldugva.
De amúgy jó kérdés tényleg miért is hagyta el Astát talán majd kapunk rá választ is.
Lényeg hogy még rengeteg kérdés és lehetőség van ebben a történetben. Eleve lesz-e folytatása ha már véget ér ez a démonos arc? Honnan vesznek még erősebb ellenfeleket?
Hát angyalokra gondoltam én is, de róluk meg még nem volt szó hogy léteznének. Pláne hogy ellenségesek lennének.
De ki tudja mit talál még ki. Eleve hosszan el lehet még húzni ezt az arcot is. Pláne rengeteg levezetőrész hogyan stabilizálódik a világ. Esetleg pont hogy egy jó kis nemzetek közötti béketárgyalás valami konfliktussal (lázadókkal). Vagy éppen hogy egy jó kis kontinentális torna bajnokság. Meg hogy hogyan is lesz Asta a varázslókirály.
Azért jósolták astának hogy meghal mert a alvilági és démon mágia veszélyes meg a démon átveszi a irányítást a teste felet de ez már nem érinti. Meg a dárk triádnáll ki tudom nézni hogy lucifero és a másik kettő fel jön a alvilágból és megölik őket.
Következő nagyobb ellenfélnek belehetne hozni Yami kapitány országát.
Például a sötét mágiával kapcsolatban, mert Yami képes átvágni a dimenziókon, így jöhetne a következő ellenfél egy másik dimenzióból, mondjuk egy "antimágikus eszközökkel" rendelkező világ.
Sziasztok !
Nem rég néztem meg az összes részét az animének, viszont nem akarom lelőni még a mangával a csattanót
Nem tudjátok esetleg miért ált meg az anime a 170. résznél talán mert utolérte az anime a mangát, és ha igen akkor mikor lesz esetleg a movie vagy a folytatás?
Aki tudja legyen szíves válaszolni előre is köszönöm !
Szintén Netflixes hivatalos magyar szinkron készült a Black Clover: A varázslókirály kardja anime filmhez.
2023. Akció/Fantasy 1 ó 59 p
Netflix nagyon tolja a nyáron....
Videára feltette valaki Netflixről, nem akarok linket mert azt lehet nem szabad, de google a barátunk. ..
Ugrás a fórumra: |