Alig várom a Goku-Freeza Potara Fúziót *.* trollloloooo
nem is értem, miért nem hangzott még el ilyen teória xD
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Tapion-sama írta:
Alig várom a Goku-Freeza Potara Fúziót *.* trollloloooonem is értem, miért nem hangzott még el ilyen teória xD
Na, most már tényleg kíváncsi leszek... de milyen személyisége lenne egy ilyen karakternek? Félig gonosz, félig tiszta,
ejha
petikes92 írta:
Az feltűnt valakinek, hogy a God formban ugyan olyan sötétebb színű ki blastokat használ Goku, mint korábban az Ultra Instinctes résznél ?
Nekem feltűnt, hogy egy kicsit sötétebb a szokásosnál, de nem nagyon foglalkoztam vele, bár jól nézett ki.

Igen azért nagyon túl van tolva a fúziós dolog. Eddig egy olyan dolog volt a fúzió, ami ritkán került elő a badass faktora miatt és ez maradjon is így. Jelenleg ott tartunk az elméletekben, hogy fuzionálnak a namekiek, a robotok, Vegetto.. stb.
Egyébként ha már itt tartunk, C17 és Goku fúziója pedig kifogyhatatlan erőt biztosítana Goku számára. De hát ilyenek max a heroesban történik meg, mert oda fuzionál mindenki fűvel fával.
A namek iak egyesülése azért más, mivel az erősebbik fél dominál és csupán felhasználja a másik képességeit ill. erejét.
A domináns fél fizikai mivolta, vonásai megmaradnak. Szemmel látható változás nem igen történik (Bár Dende vélte felfedezni Piccolo ban Neil vonásait annó
)
ill ez végleges megoldás.
A U3 harcosai, inkább összeállni fognak, mint a Transformers Devastator a.
Katt: http://tfwiki.net...tator_(G1)
Hát én se hiszem hogy valódiak a címek. Szerelem meg igencsak mehetne már a kispadra. Túlságosan is húzzák, csak nem tudom miért.
Az meg hogy Goku és Dermesztő fuzionáljanak!? Hát én kizártnak tartom. (egyiks se olyan főleg nem Dermesztő. Ő még jobban írtózna tőle és halna meg mint Vegita) Inkább egy jó öreg klasszikus Vegettot látnék szívesen. De szerintem az se lesz.
Azt gondoltam, hogy csütörtökön jönnek a spoilerek. Azonban a 116.egyenlőre fake, még nincs megerősítve a spoiler. Korainak érezném az Ultrát és én inkább az X20-as kaiokenre tippelnék.
Ha igazak akkor viszont az U6 fog kiesni és Goku eltörli a tanítványait. Vegita meg Toppo gyönyörűen eltűnik akkor még egy jó ideig.
| Ugrás a fórumra: |