Orultem volna ha Natsu felmutatott volna Makarovnak valami komolyabbat a homokos pali ellen . Kicsit furcsan jott ki ,hogy az egesz csapat Makarovval egyutt 1 ember ellen csapdaba kerult es Laxusbegy levegovetellel megmentette oket.
sorry az ekezetert.
Uhh.. Rita halálakor ugyanazt az OST-ot rakták be,mint amikor Simon meghalt és (visszanéztem) pont annál a résznél ordított Mavis,mint amelyiknél Erza anno. Bejött nekem a rész!
Durva egy picit, hogy Mavis is meg lett átkozva. Kíváncsi vagyok a folytatásra, mert, ha most Mavis meghalt, akkor a Fairy Heart-t Zerefnek kell megalkotnia. Meg a 3 nagy Fairy mágia történetét meghallgatnám, mivel a Law is elvileg még csak félkész lehet, hiszen Mavis is csak egyszer használta. Meg, ha Mavist ezért megátkozták, akkor például Makarovot miért nem?
Durva egy picit, hogy Mavis is meg lett átkozva. Kíváncsi vagyok a folytatásra, mert, ha most Mavis meghalt, akkor a Fairy Heart-t Zerefnek kell megalkotnia. Meg a 3 nagy Fairy mágia történetét meghallgatnám, mivel a Law is elvileg még csak félkész lehet, hiszen Mavis is csak egyszer használta. Meg, ha Mavist ezért megátkozták, akkor például Makarovot miért nem?
Mavist figyelmeztették hogy ne használja a law-t, mert nem feltétlen úgy fog működni ahogy kellene. A mangában ezt kicsit jobban kifejtették mint most az anime-ben. Ha időrendben nézzük , akkor Makarov még nem ölt meg a Law-al senkit. Jose "csak" khm... elgyengült
Ellenben mikor egy fél hadsereget tüntetett el a föld színéről, azt már az ö életébe is került.(átmenetileg)..
Marin animében még jobban idegesítő mint mangában
Úgyhogy nálam nem ment át
Brandis meg egy női Shikamaru
Nekem még mindíg Ajeel szinkronhangja a legpatentebb , August-é picit csalódás sajnálom hogy nem jutott neki egy karakteresebb szinkron...
Yajeelnál pedig naggyon bejön hogy megkapta Jose szinkronhangját
Ja és itt is mint mangában nagyot ütött Gajeel beszólása na meg azon is jót nevettem hogy most ki is valójában a mester
Egyesítve 2019.01.13 19:11:35:
Egész jó lett a rész ,de ember , hogy ennyire spoileres legyen az OP az azért elég durva
Csak fogtam a fejem hogy hogyan lehet kb. 1,5 perc alatt ennyi mindent lelőni
De sebaj legalább beindult az igazi story
Kíváncsi leszek hogy animében hogyan fog mutatni ez az arc.
Lesznek e nagy változtatások a későbbiekben,vagy tényleg mangahű feldolgozást kapunk. A mangások remélem értik mire célzok ezzel
Nem tudom melyik lenne a jobb/rosszabb
A hangulat adott volt, az új OST-ok is jók voltak. Az új Opening/Ending első hallásra tetszett, viszont szerintem ez az Opening zene egy kicsit "visszafogottabb" az eddigiekhez képest. Az, hogy spoileres az Opening azt megszokhattuk már az első két évadban is
Hideg kirázott olyan jó volt ez a rész. Bár az is lehet ,hogy csak én szeretem tulsagosan a FT-t Na most megint megkavarják Lucy anyjával a sztoryt, kiváncsi vagyok mi és ki lehet. Mai részre 10 pontot adok.
Ez már tényleg szőrszálhasogatás lesz de az azért nagyon szemet szúrt-legalább is nekem-hogy Erza vízkardját első pát másodpercben még úgy animálták meg hogy maga a penge rész tehát a víz "hullámzott", kicsit utána már csak úgy volt...
De ettől eltekintve ha jól emlékszem kopra áthelyezték a mangát animébe
Talán Lucy csillagszellem ruhája volt fekete színű....
Így viszont jobb lett a dizájn
Ichiya eme háború MVP-je is csatlakozott a harchoz. Sose feledjük el önfeláldozását. :'(
Wall szinkronja jól visszaadja azt a beteg karaktert. xD
Mondjuk mangában fel se tűnt, hogy mikor másodszorra alakult át, akkor a testén ott volt a Spriggan 12 írás, szóval múszáj volt utána keresnem és tényleg ott volt. https://naruto-ku...ail/460/11
A következő rész meg talán kap egy normális animációt és kiegészítéseket, mert elég rövid volt a harc mangában.
Mondjuk megvan rá az esély, mivel már hetekkel ezelőtt promózzák japán újságokban ezt a harcot.
Wall mániákus nevetése a végén nagyon átjött.
A következő rész is ha jól vettem ki az előzetesből 3 fejezetet fog feldolgozni, ahogy megszokhattuk.
@Avaren, valószínű, hogy egy vállalható animációt fog kapni "az" a harc, ha már így előre beharangozták, viszont a kiegészítésekben nem vagyok annyira biztos, így is abba a 20-21 percbe épp, hogy beletudják sűríteni azt a 3 fejezetet. Ha lesz kiegészítés, szerintem hosszabb rész lesz a megszokottnál, vagy lecsípik az egyik fejezet "elhanyagolható" részét. Remélem azért valamilyen úton-módon kapunk egy ízléses kis kiegészítést.